Μαρκόπουλος: «Σπουδαία νίκη»

Η καλή άμυνα και η επιλογή να περάσει την μπάλα στην ρακέτα ήταν τα συστατικά της νίκης του ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα», σχολίασε ο προπονητής του «Δικέφαλου» και τόνισε: «Μία ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και η συνέχεια αναμένεται πολύ δυνατή για την ομάδα του Ρέθυμνο Aegean. Είναι μία ομάδα που τρέχει στο γήπεδο. Γύρισε πίσω ο Σάφτενααρ, ο οποίος τους δίνει μεγάλη δύναμη κάτω από την ρακέτα. Πάραυτα η δική μας ομάδα έπαιξε καλά στην άμυνα. Δεν δώσαμε τόσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ όσα δίνουμε συνήθως και ειδικά σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες στα επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε την εμπειρία και περάσαμε την μπάλα κάτω από την ρακέτα. Έτσι μπορέσαμε και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρέθυμνο Aegean».

«Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από 3 σερί ήττες», παρατήρησε ο Κώστας Κακαρούδης, ο 32χρόνος φόργουορντ του ΠΑΟΚ. «Αυτό θα της έδινε ένα έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσει περισσότερο. Το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του ήταν οριακό». «Στο τέλος με καλή άμυνα και συγκέντρωση καταφέραμε να κερδίσουμε», υπογράμμισε ο Κακαρούδης και σημείωσε: «Κάθε νίκη είναι θετική για την ψυχολογία μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια στην σειρά. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Χαιρόμαστε σήμερα και από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα