Γλιτώνει… με δυο αγωνιστικές ο Ρονάλντο;

Είναι πολύ πιθανό ο Κριστιάνο Ρονάλντο να τιμωρηθεί με… δυο αγωνιστικές για την αποβολή του στον εκτός έδρας αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κόρδοβα, όταν και χτύπησε αντίπαλό του (πρώτα τον κλώτσησε και στη συνέχεια του έριξε μπουνιά)! Αυτό σημαίνει ότι ο Πορτογάλος άσος μπορεί να προλάβει και το ντέρμπι με την Ατλέτικο για το πρωτάθλημα! 

Βλέπετε, ο διαιτητής του ματς Αλεχάντρο Ερνάντες δεν έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο Πορτογάλος χτύπησε αντίπαλό του εκτός φάσης. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Στο 83ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτη με το νούμερο «7» Ρονάλντο αποβλήθηκε, καθώς απώθησε αντίπαλο, με τη μπάλα να παίζεται σε άλλο σημείο του αγωνιστικού χώρου…».   

Σύμφωνα με άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν, έχουν επιβληθεί ποινές μέχρι και δυο αγωνιστικές. Βέβαια, η ποινή στον διεθνή άσο θα αποφασιστεί από την πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής Ομοσπονδίας. Εάν τελικά, η τιμωρία του Ρονάλντο είναι δυο αγωνιστικές, τότε θα παίξει με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν». Βλέπετε, η «βασίλισσα» έχει να παίξει εντός με την Σοσιεδάδ , αλλά και με την Σεβίλλη, καθώς με τους «Ανδαλουσιανούς» δεν είχε παίξει, λόγω της συμμετοχής των «μερένχες» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Σχετικά άρθρα