Νίκη και για την Ατλέτικο (video)

Η Ατλέτικο έφτασε και αυτή σε επιτυχία το Σάββατο για την 20η αγωνιστική της Πριμέρα ντιβιζιόν, καθώς επικράτησε με 3-1 εντός της Ράγιο Βαγιεκάνο και έτσι διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι στο -3 από την 2η Μπαρτσελόνα , αλλά και στο -4 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδες που επίσης έφτασαν σε νίκες νωρίτερα, με τη «βασίλισσα» να έχει έναν αγώνα λιγότερο…    

Η πρωταθλήτρια πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η φιλοξενούμενη με την ήττα της έμεινε στους 23 βαθμούς και στο +7 από την ζώνη υποβιβασμού…

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνάντησε μικρή αντίσταση στο «Βιθέντε Καλντερόν». Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν ο Γκρίτσμαν ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα. Στο 12’ άνοιξε το σκορ και στο 22’ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 35’ με τον Τρασόρας να μειώνει σε 2-1. Τελικά, η Ατλέτικο έκανε το 3-1 στο 56’ με το αυτογκόλ του Μανούτσο και κάπου εκεί κρίθηκαν τα… πάντα!

Οι συνθέσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια , Χουανφράν, Μιράντα , Χιμένεθ, Σικέιρα , Τιάγκο , Γκάμπι , Μάριο Σουάρεζ, Αρντά Τουράν (80’ Ραούλ Γκαρσία), Μάντζουκιτς (70΄Φερνάντο Τόρες), Γκρίτσμαν.
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Τόνιο, Ζε Κάστρο, Μπα, Μορσίγιο, Φατάου (72’ Μπουένο), Μπαένα, Τρασόρας, Γιοζαμπέντ (58’ Ποθουέλο), Ακίνο, Μανούτσο, Κακουτά (83’ Μορένο).

Σχετικά άρθρα