Καταπράσινη γιορτή στο «κάστρο» της Θύρας 13

Πλήθος οπαδών του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών στην κοπή της πίτας της Θύρας 13. Στον κεντρικό σύνδεσμο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας βρέθηκε σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια , καθώς υπήρξε εκπροσώπηση από όλα τα αθλήματα.

 

Από το ποδόσφαιρο παρόντες ήταν οι Μάρκους Μπεργκ , Στάθης Ταυλαρίδης , Μλάντεν Πέτριτς , Τάσος Λαγός , ο Λουκ Στιλ μαζί με τον πατέρα του (!), όπως επίσης και οι Γιάννης Αναστασίου , Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας , Λεωνίδας Βόκολος, Στράτος Σωπήλης και άλλοι.

 

Εκ μέρους της Θύρας 13 το μήνυμα που ειπώθηκε ανέφερε: «Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας στηρίζουμε αρκεί και εσείς να ματώνετε τη φανέλα . Του χρόνου η Θύρα 13 κλείνει 50 χρόνια ζωής καθώς είμαστε δίπλα σας από το 1966 και το τι θα γίνεται στη Λεωφόρο δεν λέγεται».

 

Εν συνεχεία ο Γιάννης Αναστασίου είπε: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κάνετε γιατί ξέρουμε ότι είναι δύσκολη. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια σε όλους. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε φορά που βρίσκονται στο γήπεδο και να είστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά θα σας δικαιώσουν, καλή χρονιά σε όλους».

 

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο εκ των αρχηγών Τάσος Λαγός ο οποίος είπε: «Καλή χρονιά, να ξέρετε ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού, γιατί δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει που είστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τους στόχους μας και να δώσουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα μας».

 

Από την πλευρά του ο βολεϊμπολίστας Χρήστος Μπέλος ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στα παιχνίδια της ομάδας, ενώ  εκ μέρους του μπασκετικού τμήματος (το παρών έδωσαν και οι Γκιστ, Σλότερ, Νέλσον) ο Μάνος Παπαδόπουλος είπε: «Σας εύχομαι καλή χρονιά, σας ευχαριστούμε για την στήριξη και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να είστε κοντά σε όλες τις ομάδες μας».

 

Επίσης στον κεντρικό σύνδεσμο της 13 βρέθηκαν και δύο εκπρόσωποι των Ultras της Ραπίντ Βιέννης, που είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Τριφυλλιού. Μάλιστα, ένας εξ αυτών μίλησε για τη σημαντικότητα να έχει ένας σύλλογος το δικό του γήπεδο, ενώ έφερε ως δώρο ένα κομμάτι από το παλιό γήπεδο της Ραπίντ που γκρεμίστηκε για να χτιστεί καινούργιο.

 

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας έκλεισε για περίπου μισή ώρα με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να τραγουδούν και να μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα με τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν.

 

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού τίμησαν και τη μνήμη του αδικοχαμένου Οδυσσέα Καλογεράκη -ενός ιστορικού στελέχους της Θύρας 13  που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή- τραγουδώντας το σύνθημα «τον ΠΑΟ μου τον αγαπώ και ποτέ δεν τον αφήνω» που εμπνεύστηκε ο ίδιος στον ρυθμό του ριζίτικου «πότε θα κάμει ξαστεριά».

 

Σχετικά άρθρα