Μουρίνιο: «Είναι μια αθλητική ντροπή»

Η Τσέλσι ήταν μία εκ των μεγάλων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ που αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι Μπλε του Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισαν την ήττα από την Μπράντφορντ με 4-2 εντός έδρας και ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αρκετά εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά των παικτών του. Παράλληλα μετά το τέλος του ματς συνεχάρη έναν προς ένα τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.
“Μέσα στα άσχημα συναισθήματά μου αναφορικά το παιχνίδι και το αποτέλεσμα, έχω χώρο για να αισθάνομαι χαρούμενος για τη Μπράντφορντ. Αισθάνομαι επίσης ντροπιασμένος και οι παίκτες μου πρέπει να αισθάνονται ακριβώς όπως αισθάνομαι και εγώ. Από τη μία πλευρά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, γιατί δεν είναι πολλά τα αθλήματα που είναι πιθανό οι καλύτεροι παίκτες να χάνουν απέναντι σε μία ομάδα ή παίκτες με εντελώς διαφορετικούς στόχους.
Από μία πλευρά αυτή είναι η ομορφιά του Κυπέλλου Αγγλίας επειδή συμβαίνει εδώ περισσότερο σε σύγκριση με άλλες χώρες, όμως αυτή είναι μόνο η μία πλευρά των συναισθημάτων μου και της ανάλυσης του αγώνα.
Για το άλλο μέρος επαναλαμβάνω τα λόγια που χρησιμοποίησα χθες (σ.σ. Παρασκευή) σε περίπτωση που χάναμε, ότι δηλαδή είναι ντροπή, μία αθλητική ντροπή”.
Όχι όμως μόνο αυτό καθώς η Μπράντφορντ δεν αξίζει να τους ξεχάσουμε και να εστιάσουμε μόνο στα αρνητικά της Τσέλσι. Θα πρέπει να εστιάσουμε και σε αυτούς επειδή το αξίζουν μετά από ένα τέτοιο επιβλητικό αποτέλεσμα”.
Τέλος, ο Special One υπενθύμισε πως η σύνθεση που επέλεξε για το παιχνίδι ήταν ακριβώς η ίδια με εκείνη κόντρα στη Γουότφορντ (3-0 η Τσέλσι) στον προηγούμενο γύρο του FA Cup.
“Αυτό που έκανα ήταν φυσιολογικό. Οι παίκτες που έπαιξαν δεν ήταν παιδιά και η σύνθεση ήταν αρκετά καλή. Ο μοναδικός παίκτης που ήταν από τα τμήματα υποδομής, ο Αντρέας Κρίστενσεν, έκανε πολύ καλά τη δουλειά του και δεν χάσαμε εξαιτίας του. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι εκείνοι που πρέπει να είναι έτοιμοι για την Τσέλσι, πρέπει να είναι έτοιμοι για να παίζουν σε κάθε ματς. Εάν δεν μπορούν να παίζουν απέναντι σε ομάδα της Championship ή της League 1 ή της League 2, τι κάνουμε;”, κατέληξε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα