Στη Λεωφόρο κανείς δεν θα γλιτώνει

Μπορεί εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός να δυσκολεύεται αρκετά αλλά στο γήπεδο της Λεωφόρου, εύκολα ή δύσκολα, έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Οι Πράσινοι κατέκτησαν ακόμη μια αγχωτική νίκη, τούτη τη φορά επί της Καλλονής, ωστόσο η ουσία είναι ότι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος.
 
Η δυναμική πλέον που έχει αποκτήσει η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου όταν αγωνίζεται στο «σπίτι» της την κάνει ανίκητη και της δίνει ψυχολογία για να παλεύει μέχρι τέλους όλα τα ματς, κάνοντας πλέον πράξη το σύνθημα της πράσινης εξέδρας «…Στη Λεωφόρο κανείς δεν θα γλιτώνει». Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πράσινοι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα μόνο νίκες, επί εφτά σερί αγώνες από τις 19 Οκτωβρίου, οπότε ηττήθηκαν από τον ΟΦΗ με 1-2.
 
Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η αμυντική συμπεριφορά του ΠΑΟ, που στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς δεν έχει δεχτεί γκολ (13-0), στα τελευταία εφτά έχει μόλις ένα τέρμα παθητικό (το γκολ του «πράσινου» πια Νίκου Καλτσά στο 2-1 επί της Βέροιας), ενώ από την αρχή της σεζόν και σε σύνολο δέκα αγώνων έχει πετύχει 21 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 4!
 
Το θετικό για τους Πράσινους είναι ότι στην παρούσα περίοδο βρίσκονται σε καλή κατάσταση όταν αγωνίζονται στη Λεωφόρο κάτι που θα τους δώσει μεγάλη ώθηση ενόψει των συνεχόμενων εντός έδρας ματς που ακολουθούν με Ξάνθη, Πλατανιά και Παναιτωλικό, πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα