«Η Κηφισιά δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα»

Η Κηφισιά δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα στην αυριανή (26/1, 19:30) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ τόνισε ο Δημήτρης Μαυροειδής.
«Οι παίκτες σε τέτοιους αγώνες πάντα βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους καθώς δεν υπάρχει το άγχος και η πίεση του αποτελέσματος», εξήγησε ο 30χρόνος σέντερ της ΑΕΝΚ στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και επισήμανε: «Έτσι λοιπόν θα μπούμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και βλέπουμε»!
Το σημείωμα του Μαυροειδή:
«Σας καλωσορίζω στο νέο μου προσωπικό μπλογκ που θα μας δίνει την δυνατότητα να τα λέμε κάθε εβδομάδα και να σας ενημερώνω σχετικά με τα νέα της ομάδας μου.
Ο πρώτος γύρος τελείωσε, με μια νίκη επί του Πανιωνίου, που την είχε πολύ μεγάλη ανάγκη η ομάδα, τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς.
Η αλήθεια είναι πως πορεία μας σε αυτό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος δεν ήταν ούτε ανάλογη των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά ούτε και ανάλογη του εντυπωσιακού ξεκινήματος που κάναμε. Ελπίζουμε όλοι πως η νίκη αυτή με τον Πανιώνιο θα αποτελέσει για μας το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο, έτσι ώστε να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.
Το σίγουρο είναι πως επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και όλοι ήταν πολύ πιο απελευθερωμένοι την εβδομάδα που μας πέρασε με αποτέλεσμα να δουλέψουμε πολύ πιο καλά για τον επόμενο αγώνα.
Είχαμε βέβαια και μια σημαντική απώλεια καθώς ο Μιχάλης Κακιούζης αποχώρησε για προσωπικούς του λόγους και πήγε στην Κύπρο. Ο Μιχάλης, στον οποίο ευχόμαστε όλοι καλή συνέχεια στην καριέρα του, ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας, όμως είμαι σίγουρος πως το κενό του θα καλυφθεί με τον καλύτερο τρόπο από τα υπόλοιπα παιδιά.
Μην ξεχνάμε πως από την περασμένη εβδομάδα είναι κοντά μας και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος όταν θα είναι 100% έτοιμος να προσφέρει, θα ανεβάσει πολύ το επίπεδο.
Το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου μας βρίσκει να υποδεχόμαστε στο Ζηρίνειο τον Παναθηναϊκό.
Ξέρουμε πολύ καλά πως το έργο μας είναι πολύ πολύ δύσκολο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όμως εάν είμαστε πιστοί στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας και καταφέρουμε να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως και στο ματς με τον Ολυμπιακό όλοι ξεγραμμένους μας είχαν…
Σε τέτοια παιχνίδια άλλωστε, ομάδες όπως η Κηφισιά, δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα αλλά μόνο να κερδίσουν. Οι παίκτες πάντα βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους καθώς δεν υπάρχει το άγχος και η πίεση του αποτελέσματος. Έτσι λοιπόν θα μπούμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και βλέπουμε!
Καλή εβδομάδα να έχετε και θα τα ξαναπούμε σύντομα»!

Σχετικά άρθρα