Μαρινάκης: «Είδαμε φόβο, τρόμο και εκβιασμούς της πλάκας»

“Να μη φοβόμαστε και να δουλέψουμε σκληρά για να βγει η χώρα από την κρίση” τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαρινάκη είναι η ακόλουθη:

“Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός σήμερα από ένστικτο θα ψηφίσει ό,τι είναι  καλύτερο, για την οικογένειά του, για την κοινωνία, για την πατρίδα. Είδαμε φόβο, τρόμο και εκβιασμούς της πλάκας, ωστόσο οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν από αυτά και θα ψηφίσουν επαναλαμβάνω για το καλύτερο. Εύχομαι λοιπόν από αύριο με σκληρή δουλειά να γίνει μια αλλαγή στη χώρα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο”.

Σε ερώτηση ποιό είναι το μήνυμα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την επόμενη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης, ο ίδιος επεσήμανε:

“Το μήνυμα είναι ότι όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια για να βγει η χώρα από την κρίση, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και δεν πρέπει να φοβόμαστε, ούτε να μας τρομάζει κάτι. Αν είμαστε σοβαροί και δουλέψουμε σκληρά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Σχετικά άρθρα