Η ώρα του στόπερ και του εξτρέμ

Τελικές αποφάσεις στον Ολυμπιακό για στόπερ και ακραίο. Λίγη υπομονή ακόμη για Νέτο, «βροχή» προτάσεων. Ο Ερνάνι της Γκιμαράες και ο Τααράμπτ της ΚΠΡ για τις πτέρυγες.  
 
Στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει σίγουρα τον κεντρικό αμυντικό που έχει ανάγκη για το ρόστερ του και πιθανότατα έναν ακραίο επιθετικό για τον οποίο συνεχίζεται η αναζήτηση και εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις. 
 
Ο Πορτογάλος Νέτο της Ζενίτ παραμένει πρώτος στόχος για την άμυνα, με τον Ολυμπιακό να περιμένει για λίγο ακόμη την ρωσική ομάδα να βρει τον αντικαταστάτη του για να προχωρήσει σε οριστική συγκατάθεση ώστε να γίνει η μεταγραφή που θέλει ο Περέιρα. Η λίστα με τις εναλλακτικές είναι μεγάλη, με παίκτες από την Πορτογαλία και την Ισπανία, με λύσεις από την Αργεντινή και με τους γνωστούς Νοβαρέτι και Σιανί της Λάτσιο.
 
Για τα άκρα ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του τον 24χρονο Ερνάνι της Γκιμαράες που κάνει έξοχη σεζόν στην Πορτογαλία αλλά είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, ενώ έχει προταθεί και εξετάζεται ο Τααράμπτ της ΚΠΡ, όπως και αρκετοί άλλοι ποδοσφαιριστές. Ακόμη πάντως δεν είναι οριστικό ότι θα γίνει τελικά η μεταγραφή εξτρέμ ή θα παραμείνει στο ρόστερ ο Ντουρμάζ. 
 
Αναμένονται οι αποφάσεις και για δανεισμούς παίκτών όπως ο Ολαϊτάν, ο Πελέ και ο Ιμπραίμ. 
 
Η ομάδα αρχίζει προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Τύρναβο όπου θα παίξουν πάλι παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά και για την αναμέτρηση της Κυριακής στη Βέροια, στην οποία οι ερυθρόλευκοι πάνε για άλλη μια εκτός έδρας νίκη έχοντας και τη συμπαράσταση 2.000 οπαδών τους. 

Σχετικά άρθρα