Θέλουν Βιειρίνια στην Τούμπα

Στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να πετύχει κάτι που δεν είχε καταφέρει όλο το προηγούμενο διάστημα για διαφορετικούς λόγους. Και ο Αντρέ Βιειρίνια είναι ο παίκτης που υποχρεωτικά κάνει «κλικ» στον ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή. Ο Πορτογάλος δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Βολφσμπουργκ και αυτό έχει ως συνέπεια να τον αφήνει ο προπονητής του, ακόμη και εκτός αποστολής σε φιλικά παιχνίδια. Ο Βιειρίνια έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Μία πρόταση που τον καλύπτει οικονομικά καθώς αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. 

 Μιλάμε για ένα εξωπραγματικό ποσό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, που όμως προσφέρονται στον Βιειρίνια για να έρθει και να συμβάλει στην διεκδίκηση και κατάκτηση του τίτλου. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Αντρε ολοκληρώνεται με την Βολφσμπουργκ το καλοκαίρι και ως εκ τούτου μπορεί να διαπραγματευτεί από τώρα, σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

 Ο Βιειρίνια συν τοις άλλοις γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚ, έχει προσφέρει πολλά και αναγνωρίζει πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που τον αναγέννησε και τον βοήθησε να ανέβει σκαλοπάτια.

Το θέμα μόνο εύκολο δεν είναι, όμως από την στιγμή που ο Βιειρίνια μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γερμανική ομάδα, δεν έχει υπογράψει ακόμη και μπορεί κάλλιστα να βρεθεί λύση, κάνει αισιόδοξους και τους πλέον. απαισιόδοξους. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να χάσει τίποτα, προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Πορτογάλο και όλα είναι ανοιχτά.

Σχετικά άρθρα