Νέοι βουλευτές: Δημοσιογραφοι, καλλιτέχνες και αθλητές [εικόνες]

26 Ιανουαρίου 2015

Απολύτως αναγνωρίσιμοι αλλά χωρίς την παραμικρή σχέση με τον κοινοβουλευτικό βίο: Πέντε δημοσιογράφοι, δύο αθλητές και ένας ηθοποιός θα αναζητήσουν θέση στα έδρανα και σίγουρα θα ιντριγκάρουν τους πρώην συναδέλφους τους.

(Η Αγλαϊα Κυρίτση)

Διευθυντικά στελέχη της Αυγής και της Καθημερινής και δύο δυναμικές δημοσιογράφοι της πρώην ΕΡΤ είναι οι δημοσιογράφοι που εξελεγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά. Στα έδρανά του θα δούμε τον Νίκο Φίλη διευθυντή της Αυγής, τον Νίκο Ξυδάκη, πρώην αρχισυντάκτη και ως πρόσφατα αρθρογράφο της Καθημερινής, την παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ Αγλαϊα Κυρίτση και τη ρεπόρτερ Ανέττα Καββαδία.

(Η Αννέτα Καββαδία)

Το Ποτάμι φέρνει στη Βουλή τον δημοσιογράφο και ακτιβιστή Γιώργο Αμυρά που επίσης έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ και έγινε γνωστός με την εκπομπή Μένουμε Ελλάδα.

(Ο Γιώργος Αμυράς)

Το Ποτάμι φέρνει για πρώτη φορά στη βουλή και έναν πολίστα. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρωτά, που βέβαια εκτός από πρωταθλητής του πόλο στο βιογραφικό του ξεχωρίζει και η ιδιότητα του επίκουρου καθηγητή στο ΕΜΠ.

(Ο Γιώργος Μαυρωτάς)

Στη Βουλή μπαίνει και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, αφού όπως ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης θα κρατήσει την έδρα στα Χανιά, άλλα απελευθερώνει την πρώτη θέση για τον γνωστό ηθοποιό.

(Ο Νίκος Ορφανός)

(Ο δημοσιογράφος Νίκος Ξυδακης)

(Ο βουλευτής Νίκος Φίλης)Πηγή:inews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ