Επιστρέφει ο Γκίνο, αποφασίζει ο Ντομπρασίνοβιτς

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την U21 της Εθνική Αλβανίας ο Δημήτρης Γκίνο που αναμένεται στην Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα.
Ο 20χρονος μέσος δεν προλαβαίνει τη σημερινή προπόνηση και θα δώσει το “παρών” στην αυριανή πρωινή -τελευταία πριν το παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης-, στην οποία θα έχει και την πρώτη του γνωριμία με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.
Την συμμετοχή του Γκίνο στην ενδεκάδα ή ακόμα και στην αποστολή θα την αποφασίσει ο 38χρονος τεχνικός, καθώς είναι γνωστό ότι είχε βεβαρυμένο πρόγραμμα με την Εθνική του ομάδα με την οποία αγωνίστηκε σε… δυόμιση παιχνίδια μέσα σε έξι μέρες. Βασικός στα πρώτα δύο φιλικά στο τουρνουά της Τουρκίας, ενώ στο τρίτο και τελευταίο του Σαββάτου αγωνίστηκε ένα μόνο ημίχρονο.
Ελλείψει Γκίνο αυτές τις μέρες ο Σερβοκύπριος τεχνικός δοκιμάζει για το δεξί άκρο της άμυνας τον Μίλτο Λιόνη. Παρότι φύση και θέση αριστερό μπακ έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν σε αυτή τη θέση από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος του εμπιστεύθηκε την θέση στο εκτός έδρας ισόπαλο (0-0) παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.
πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα