Νίκη…. ανάσα με ανατροπή για Χετάφε

Πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή πέτυχε η Χετάφε στην έδρα της για την 20η αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 2-1 της Θέλτα και έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα»… Έχασε και πέναλτι η γηπεδούχος!

Η Χετάφε νίκησε μετά από εννιά αγωνιστικές με 0-4-5 και ανέβηκε στους 20 βαθμούς, ούσα στο +4 από την ζώνη υποβιβασμού… Η φιλοξενούμενη συνέχισε την αρνητική της πορεία και έμεινε για 10η αγωνιστική χωρίς νίκη με 0-2-8 και είναι πλέον στο +1 από την Χετάφε…

Η Θέλτα μπήκε δυνατά στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλε το ρυθμό της και έτσι έκανε το 1-0 στο 15’ με τον Βραζιλιάνο Σάρλες!
Η Χετάφε ισοφάρισε άμεσα (1-1) με γκολ του Άλβαρο Βάσκες στο 19’. Αυτό το τέρμα ανέβασε ψυχολογικά την γηπεδούχο που είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά δεν σκόραρε. Η Θέλτα είχε κάποιες αναλαμπές επιθετικά με τον Νολίτο.
Η Χετάφερε κατάφερε τελικά να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ από τον Σαράμπια στο 85’, ενώ στο 78’ η ομάδα της Μαδρίτης έχασε πέναλτι.
Ο Ραντόγια έκανε χέρι στην περιοχή, ο Ντιέγκο Κάστρο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε η Χετάφε, το έκανε αλά… Πανένια, αλλά δεν ευστόχησε!\

Οι συνθέσεις
ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Αρρόγιο, Νάλντο, Αλέξις, Λάγκο (46′ Εσκουδέρο), Κάστρο (92′ Φελίπ), Ροδρίγκεθ, Ινεστρόσα (70′ Λεόν), Σαμίρ, Σαράμπια, Άλβαρο.
ΘΕΛΤΑ: Άλβαρεθ, Χόνι, Καμπράλ, Γκόμεθ, Πλάνας, Φερνάντες , Ραντόγια (86′ Μπονγκοντά), Κρόν-Ντέλι, Ορελάνα (68′ Μίνα), Σάρλες ( 85′ Λαριβέι), Νολίτο.

Σχετικά άρθρα