Λαϊκή απαίτηση για γήπεδο

Τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατά τη διάρκειά του, οι οπαδοί της ΑΕΚ φώναξαν ξανά το γνωστό σύνθημα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια το οποίο «συνοδευόταν» με αρνητικά στιχάκια για τον Άρη Βασιλόπουλο.
Όπως γίνεται αντιληπτό τώρα –ειδικά μετά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών- η λαϊκή απαίτηση για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» στα «ιερά χώματα» είναι πιο ισχυρή από ποτέ.
Αυτός δε που καλείται να βγει άμεσα μπροστά είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος επανειλημμένως έχει τονίσει ότι δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο και σε μία από τις πιο πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του είχε πει: «Ακόμα και ο Πάπας της Ρώμης να μην θέλει, εμείς θα φτιάξουμε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
Στο χθεσινό αγώνα ωστόσο η ΑΕΚ βρήκε έναν… απρόσμενο σύμμαχο στην επιθυμία της για την κατασκευή του γηπέδου. Οι οπαδοί του Παναιγιάλειου που φιλοξενήθηκαν στη Θύρα 22 του «Σπύρος Λούης», εκτός από ένα πανό που αφορούσε την ομάδα τους την οποία αποκαλούν «Μαύρη θύελλα», σήκωσαν άλλο ένα στο οποίο έγραφαν: «Γήπεδο για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια»!
Όταν μάλιστα κρεμούσαν το πανό, έγιναν αντιληπτοί από τους φίλους του «δικεφάλου», οι οποίοι χειροκρότησαν την ενέργειά τους αυτή.

Σχετικά άρθρα