Deadline για Νέτο, άρεσε ο Γιουσούφ

Προς την ολοκλήρωσή της οδεύει η μεταγραφική προσπάθεια του Ολυμπιακού για τον Νέτο, με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν λίγο ακόμη την Ζενίτ να βρει αντικαταστάτη του Πορτογάλου και να τον παραχωρήσει. Ο διεθνής αμυντικός είναι κι αυτός σε αναμμένα κάρβουνα και έτοιμος να πάρει το ΟΚ για να έρθει στην Ελλάδα, όμως δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι οριστικό. 
 
Ο Ολυμπιακός θέλει τον Νέτο και θα περιμένει 1-2 μέρες, έχοντας προχωρήσει και τις εναλλακτικές επιλογές του όπως αυτή του Αργεντινού Ντιέγκο Νοβαρέτι της Λάτσιο τον οποίο θέλει και η Άντερλεχτ. Για τον Ρικάρντο Κόστα ακούγεται πάλι ότι μπορεί να ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός, καθώς ο παίκτης δεν κλείνει στον ΠΑΟΚ αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν μπλοκάρει ήδη δύο φορές αυτή την περίπτωση, ενώ υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες και με την ομάδα του στην Αραβία. 
 
Ο Βίτορ Περέιρα είδε στα Χανιά τον Γιάγια Μπανανά του Πλατανιά που αποτελεί επιλογή σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει και δεύτερο στόπερ. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων σχημάτισε πολύ καλή γνώμη για τον Γάλλο εξτρέμ του Εργοτέλη, τον Μοχάμεντ Γιουσούφ που έκανε εντυπωσιακό ματς στα Περιβόλια και δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτησή του για τα άκρα της επίθεσης. Στον Εργοτέλη που είναι ο πιθανότερος προορισμός δανεισμού του Μάικλ Ολαϊτάν για να πάρει παιχνίδια. Κάθε άλλο παρά έκπληξη θα είναι πάντως εάν ο Ολυμπιακός δεν πάρει εξτρέμ και δοθεί κι άλλη εμπιστοσύνη στον ανεβασμένο Τζίμι Ντουρμάζ. 
 
Στο Ρέντη έκανε χτες την πρώτη προπόνησή του ο Φράνκο Χάρα που άφησε τα πρώτα στοιχεία για την ποιότητα, την τεχνική και την ταχύτητά του. Παρότι είναι ακόμη ανέτοιμος, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο στον αυριανό επαναληπτικό με τον Τύρναβο για το Κύπελλο. 

Σχετικά άρθρα