Υπουργός Εσωτερικών η Κωνσταντοπούλου; Κουβέλης στο Δικαιοσύνης;

27 Ιανουαρίου 2015

Τελικά πολλές είναι οι εκπλήξεις στο δρόμο για την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης.
Ο Πάνος Σκουρλέτης που φερόταν ως φαβορί για το υπουργείο Εσωτερικών οδεύει προς το υπουργείο Εργασίας, ενώ στο ΥΠΕΣ πηγαίνει η  Ζωή Κωνσταντοπούλου με υφυπουργό τον προερχόμενο από τη ΔΗΜΑΡ Γιάννη Πανούση.

Ένα όνομα έκπληξη το οποίο αναμένεται να προκαλέσει εσωκομματικές αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται τις τελευταίες ώρες για το υπουργείο Δικαιοσύνης σύμφωνα με το newsbeast

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, με πιθανό υφυπουργό τον Σταύρο Κοντονή.

Τυχόν τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Δικαιοσύνης θα αλλάξει τις ισορροπίες τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με πολλά στελέχη να αναμένεται να αντιδράσουν, όσο και στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς, καθώς μετά το εκλογικό φιάσκο της Αγίου Κωνσταντίνου στελέχη του κόμματος θα δουν «προσωπική στρατηγική» του προέδρου.

Παράλληλα, μία τέτοια απόφαση εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα διασαλεύσει τις ισορροπίες και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έχει ισχυρό ρεύμα, όσο και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Κωσνταντόπουλο, με ό,τι σημαίνει αυτό...

www.madata.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...