Ο Μίτσελ για Εθνική και… ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μίτσελ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιόφωνο τη συνάντηση με τον Καραγκούνη για τον πάγκο της Εθνικής, αλλά θεωρεί ότι είναι δύσκολο να τον αναλάβει.

«Ο Καραγκούνης μου πρόσφερε την ευκαιρία να προπονήσω την ελληνική εθνική ομάδα. Αυτό είναι, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συμβεί. Υπάρχουν παίκτες που συμφωνούν με τη συνεργασία, αλλά υπάρχουν και διαφορές και δεν ξέρω πως θα ακουγόταν στον Ολυμπιακό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψή του για την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ : «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με το ‘Podemos’. Όπως δεν έχει σχέση αυτό που ζουν εκεί με αυτό που συμβαίνει εδώ τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω δει τη σκληρή πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πολύ καλά και υπάρχουν άνθρωποι 30 ετών που επαναστατούν. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μεσαία τάξη».

Για τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Ένιωθα πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει την αποχώρησή μου γιατί είναι συνηθισμένοι στις αλλαγές. Ο Ολυμπιακός είχε μπάτζετ περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι μια καλή ομάδα και αν ξεπεράσει τις δυσκολίες μπορεί να κάνει πολλά».

Σχετικά άρθρα