Μαθαίνει ελληνικά ο Κριστιάν Νομπόα

Εγκλιματίζεται πλήρως στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος και στις απαιτήσεις της ομάδας του, ο Κριστιάν Νομπόα. Ο Μουντιαλικός άσος από το Εκουαδόρ, που ήρθε στην Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ μαθαίνει εντατικά ελληνικά και παράλληλα αυξάνει ρυθμούς στις προπονήσεις.

Ο Κριστιάν Νομπόα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Εκουαδόρ και τόνισε πως μαθαίνει  ελληνικά, ενώ επεσήμανε πως είναι θέμα του Αγγελου Αναστασιάδη αν θα αγωνίζεται στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ ή όχι. Μάλιστα ο Νομπόα τόνισε στις δηλώσεις του: «Εξαρτάται από τον προπονητή της ομάδας μου αν θα είμαι βασικός η όχι στην ενδεκάδα. Έπαιξα 90 λεπτά σε ένα φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ πριν από λίγες μέρες. Ακόμα είμαι σε περίοδο προσαρμογής, αλλά το κλίμα είναι καλό. Στην Θεσσαλονίκη έχει 14 βαθμούς Κελσίου και προσπαθώ να μάθω ελληνικά, κυρίως μερικές λέξεις κλειδιά», είπε ο Νομπόα.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής τους στην Εμελεκ που είναι η ομάδα της πατρίδας του, δήλωσε: «Τώρα δεν ήταν η στιγμή να γυρίσω. Μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία που δεν μπορούσα να αφήσω! Όταν επιστρέψω δεν θα διαπραγματευτώ την επιστροφή μου, αλλά θα το κάνω για την αγάπη που έχω στην ομάδα».

Σχετικά άρθρα