Μπλέξιμο με Ρόχας στη Λέσβο

Μπορεί να νομίζαμε πως η υπόθεση Ρόχας τελείωσε, όμως Καλλονή και Αιολικός έρχονται να συνεχίσουν την υπόθεση, κάνοντας ανακοινώσεις, με αιχμές ο ένας προς τον άλλο.
Την αρχή έκανε ο Αιολικός ο οποίος έβγαλε την εξής ανακοίνωση:
«Με έκπληξη η διοίκηση του Αιολικού παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες την αγωνιώδη προσπάθεια της ΠΑΕ Καλλονής να αποκτήσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Jordi Rojas ο οποίος είχε ουσιαστικά ενταχθεί στην ομάδα μας (συμμετείχε εδώ και ένα μήνα στις προπονήσεις) έχοντας υπογράψει μάλιστα μαζί μας τα απαραίτητα έγγραφα και έχοντας επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Αιολικό Μυτιλήνης.
Έκπληξη γιατί η ΠΑΕ Καλλονής θα μπορούσε απλά να μας ζητήσει να της παραχωρήσουμε τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να την βοηθήσουμε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής της στην Super League, μιας και όπως αντιληφθήκαμε από τις αγωνιώδεις τους προσπάθειες να αποκτήσουν τον παίκτη, τους είναι απαραίτητος για τον σκοπό αυτό και καλύτερος από τους ήδη υπάρχοντες. Θα ήταν άλλωστε χαρά μας να βοηθήσουμε την ομάδα της Καλλονής, όπως άλλωστε θα κάναμε και με κάθε Λεσβιακό σωματείο που θα μας το ζητούσε.
Ελπίζουμε λοιπόν την επόμενη φορά η διοίκηση της να έλθει κατευθείαν να συζητήσει μαζί μας. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να πιστέψουμε ότι η ΠΑΕ Καλλονής κινείται παρασκηνιακά και χρησιμοποιεί άλλες μεθόδους για να πετύχει τον σκοπό της και πολύ περισσότερο ότι επιθυμεί να προκαλέσει ζημιά στην ομάδα του Αιολικού. Η διοίκηση του Αιολικού εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του με την φανέλα της Καλλονής και στην διοίκηση της… Καλές Απόκριες…
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»
Στη συνέχεια η Καλλονή απάντησε στην ομάδα της Μυτιλήνης με την εξής ανακοίνωση:
«Η Καλλονή είναι μια σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Superleague. Είναι συνεπής στα λόγια και στους στόχους της κι αυτά αποτελούν επιπλέον κίνητρα για τον κάθε ποδοσφαιριστή να επιλέξει να αγωνιστεί σε αυτή.
Τώρα, με τον μόνιμο βασιλιά καρνάβαλο της Λέσβου και τους καλικαντζάρους του δεν ασχολούμαστε.
ΥΓ. Μικρό δείγμα σοβαρότητας της ομάδας μας είναι ότι πρώτα κάνουμε συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή και μετά φωτογραφιζόμαστε…»
πηγή: kalloninews.gr

Σχετικά άρθρα