Το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στα κανάλια Novasports

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο βόλεϊ κρίνεται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, το διήμερο Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και Σάββατο 31 Ιανουαρίου, το Final Four του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας, «Μάκης Λιούγκας» με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Άρη και του Παμβοχαϊκού. Στον πρώτο ημιτελικό την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 18:30 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό στις 21:00 ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Άρη, με έπαθλο την είσοδο στο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 18:30. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr σε συνδρομητές Forthnet/Nova.

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, πιστά στην υπόσχεση τους «Όλα για την ομάδα σου» έχουν ετοιμάσει ακόμη μία μεγάλη παραγωγή, με την απευθείας κάλυψη των δύο ημιτελικών και του τελικού, με 9 κάμερες , 1 κάμερα super slow, καθώς και video referee, ενώ θα έχει εκπομπές πριν και μετά τη λήξη των αγώνων. Στην παρουσίαση των εκπομπών θα είναι ο Παντελής Λώλης, στις περιγραφές των αγώνων ο Ισίδωρος Πρίντεζης , ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Τάσος Μπαϊρακτάρης και ο Ηλίας Παπαϊωάννου. Στον σχολιασμό των αγώνων μεταξύ άλλων, θα είναι οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Σωτήρης Δρίκος, Νίκος Ζαλμάς, ο προπονητής της κατόχου του τροπαίου ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας, ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ανδρέας Ανδρεάδης.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το Final Four, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, από την ΕΣΑΠ και το Δήμο Γλυφάδας, η Ανώτερη Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Forthnet, κα Κατερίνας Κασκανιώτη αναφερόμενη στη διοργάνωση επισήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά στηρίζουμε ως τηλεοπτικός μεταδότης, το Final Four του League Cup ‘’Νίκος Σαμαράς’’. Στηρίζουμε το άθλημα του βόλεϊ και επενδύουμε σε αυτό γιατί είναι στρατηγική μας επιλογή αλλά και συναισθηματική μας ανάγκη. Αγαπάμε και έχουμε δεθεί με το βόλεϊ και θέλουμε να πάει το άθλημα ακόμα πιο ψηλά. Για μία ακόμη χρονιά θα αναλάβουμε την τηλεοπτική μετάδοση φέρνοντας ωραίες εικόνες σε όλα τα σπίτια σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Εκτός από αποκλειστικός τηλεοπτικός μεταδότης στηρίζουμε τη διοργάνωση και με ενέργειες που θα φέρουν τους φιλάθλους στο γήπεδο, με διαγωνισμούς που τρέχουν στα κανάλια Novasports αλλά και στο site μας www.novasports.gr για να κερδίσουν εισιτήρια, με ειδική εκδήλωση στο Κατάστημα Forthnet στη Γλυφάδα ενώ στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίνουμε τη δυνατότητα σε παιδιά που φιλοξενούνται από φορείς φροντίδας και προστασίας παιδιών να παρευρεθούν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων του Novasports 3 έχει ως εξής:

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου

Hμιτελικοί
18:00 Pre Game Show
18:30 A’ Ημιτελικός Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
20:30 Pre & Post Game Show
21:00 B’ Ημιτελικός Ολυμπιακός – Άρης
21:30 Post Game Show

Σάββατο 31 Ιανουαρίου

Τελικός
18:00 Pre Game Show
18.30 Τελικός
20:30 Post Game Show

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα