Όντουμ: «Μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο»

«Έχουμε δύσκολη αποστολή, δεν θα έλεγα όμως ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί», δήλωσε ο Τζέικ Όντουμ εν όψει της αυριανής (28/1, 6 μ.μ., NS2) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στα περίχωρα της Μόσχας απέναντι στην Κχίμκι για την 4η αγωνιστική του «Last 32» του Eurocup.
«Είναι πολύ δυνατή ομάδα, δεν έχει χάσει στην έδρα της και διαθέτει μεγάλα κορμιά, εμπειρία και τους παίκτες που έχουν την ικανότητα και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να παίξουν καλό μπάσκετ», σχολίασε ο Σούλης Μαρκόπουλος, προπονητής του «Δικέφαλου», και σημείωσε: «Δίχως αμφιβολία, η Κίμκι είναι από τα φαβορί για τη κατάκτηση του Eurocup. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
«Θα είναι πολύ σημαντικό για μας, να μην αντιμετωπίσουμε και πάλι τα προβλήματα που είχαμε κάτω από τα καλάθια, όπου τους είχαμε επιτρέψει να πάρουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ όπως επίσης και να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο», τόνισε ο κόουτς του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στην μεταξύ των δύο ομάδων συνάντηση για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του «Last 32» του Eurocup, πριν από μια εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, στον οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 82-78. «Για κάθε ομάδα τα πράγματα είναι δύσκολα στη Ρωσία και στη Μόσχα, επειδή πάντα οι ρώσικες ομάδες παίζουν καλύτερα στην έδρα τους», παραδέχθηκε ο Μαρκόπουλος.
«Η Κίμκι είναι ένας γνώριμος αντίπαλος για μας», παρατήρησε ο Τζέικ Όντουμ, ο 24χρόνος Αμερικανός γκαρντ του «Δικέφαλου» και επισήμανε: «Είναι πολύ καλή ομάδα, θα είναι σκληρή η μονομαχία. Έχουν πολύ καλό πλέι μέικερ, δυνατά κορμιά στη ρακέτα και σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο για μας, να μην τους επιτρέψουμε να έχουν δεύτερες επιθέσεις. Πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλά τη μπάλα, να δημιουργήσουμε ελεύθερα σουτ και να παίξουμε σαν ομάδα».
«Έχουμε δύσκολη αποστολή, δεν θα έλεγα όμως ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί», υπογράμμισε ο Όντουμ και εξήγησε: «Παρότι είναι δυνατή ομάδα, παρότι η προηγούμενη αναμέτρηση μαζί τους ήταν σκληρή για μας. Γνωρίζουμε πώς θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, ξέρουμε ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν το ίδιο δύσκολο στην έδρα τους, αλλά βελτιωνόμαστε ως ομάδα και γινόμαστε πιο δυνατοί από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε φιλοδοξία και προσπαθούμε να πάρουμε το μέγιστο από το κάθε παιχνίδι. Θα παλέψουμε για τη κάθε μπάλα, για τη κάθε στιγμή. Θα παίξουμε με τη λογική ότι μπορεί να πετύχουμε το καλύτερο».

Σχετικά άρθρα