Συνελήφθη η Αγγελική, συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού

28 Ιανουαρίου 2015

Στα χέρια των αρχών φαίνεται πως έπεσε η συνεργός του Ξηρού, Αγγελική Σπυροπούλου.

Συγκεκριμένα, στη σύλληψη της Αγγελικής, συνεργού του Χριστόδουλου Ξηρού, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι Αστυνομικές Αρχές.

Όπως μετέδωσε το Mega, η καταζητούμενη, συνελήφθη στην περιοχή της Επανωμής, έξω από Ταχυδρομείο.


Διαβάστε επίσης - Καταργούνται τα 5 ευρώ στα νοσοκομεία και το 1 ευρώ ανά συνταγή

Τη λήψη μέτρων στο χώρο της υγείας όπως η κατάργηση της καταβολής των 5 ευρώ στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας και του ενός ευρώ στις συνταγές προανήγγειλε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Συγκεκριμένα, στην πρώτη του δήλωση τόνισε: "Έχουμε υποχρέωση να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας για επείγουσα αντιμετώπιση της υγειονομικής φτώχειας, για καθολική και χωρίς εξαιρέσεις πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, τις εξετάσεις, τα φάρμακα και τη νοσηλεία που έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα απαιτούνται μέτρα άμεσης ανακούφισης των ασφαλισμένων με κατάργηση των χαρατσιών (5 ευρώ στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, 1 ευρώ ανά συνταγή) και μείωση της επιβάρυνσης τους στην αγορά φαρμάκων".

Επίσης, σύμφωνα με το ygeia360.gr, υποστήριξε ότι "χρειάζεται στοχευμένη ενίσχυση του με ανθρώπινο δυναμικό, γιατί όλες οι δομές υγείας -ιδιαίτερα στην επαρχία- υπολειτουργούν και αδυνατούν να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση. Πάνω από όλα όμως απαιτείται μια ριζική αναδιοργάνωση του ΕΣΥ, με άρση της κομματοκρατίας, της αναξιοκρατίας, της προκλητής ζήτησης, της σπατάλης και της διαφθοράς".

www.madata.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ενδοκρινολογία/Διαβητολογία
Θεωρώ ότι είμαι κοντός. Πώς μπορώ να ψηλώσω;
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Πώς θα βοηθήσω κάποιον με διατροφική διαταραχή;
Οδηγός βοήθειας για συγγενείς/φίλους...
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...