Σπάει ρεκόρ το Γκραν Πρι τοξοβολίας στο Μαραθώνα

Αν και βρισκόμαστε δύο μήνες πριν από την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Γκραν Πρι της τοξοβολίας, στον Μαραθώνα, οι συμμετοχές σπάνε όλα τα ρεκόρ. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 248 αθλητές και αθλήτριες και 56 συνοδοί, από 28 χώρες, αν και η προθεσμία λήγει στις 5 Μαρτίου!
 
Το «EGP Marathon 2015» είναι η κορυφαία διοργάνωση της τοξοβολίας που έχει φιλοξενηθεί μέχρι σήμερα στην χώρα μας και θα διεξαχθεί στο Μαραθώνα από την Δευτέρα 23 Μαρτίου έως και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015.
 
Ο αγώνας αυτός είναι αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για πρόκριση στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, εκεί όπου θα γίνουν, τον προσεχή Ιούνιο, οι 1οι στην Ιστορία Πανευρωπαϊκοί Αγώνες όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων.
 
Στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τοξοβολία (WAE), η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) και ο Δήμος Μαραθώνα, που έχει αναλάβει σημαντικότατο ρόλο στην διοργάνωση. Πολύ σημαντική είναι και η βοήθεια των πολλών εθελοντών καθώς και των χορηγών της Ομοσπονδίας.
 
Το αγωνιστικό ενδιαφέρον είναι λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό, με τις χώρες της Ευρώπης που θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. 

Σχετικά άρθρα