Τα ζώδια τον Φεβρουάριο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

28 Ιανουαρίου 2015

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Φεβρουαρίου 2015.

Φεβρουάριος, ο μήνας που παραδοσιακά συνδέουμε με την γιορτή του έρωτα, έρχεται με πολλές εκπλήξεις στα «μπαγκάζια» του. Οι σημαντικές πλανητικές όψεις που θα σχηματισθούν στη διάρκειά του θα μας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Αναμένονται «καυτές» εξελίξεις και απρόβλεπτες αλλαγές, καθώς τα γεγονότα θα «τρέχουν» με έντονους ρυθμούς και συνεχείς ανατροπές. Ευτυχώς, η ελπίδα για καλύτερες μέρες παραμένει ζωντανή, αφού όπως λέει και ο λαός μας, «ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει»!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Θέλοντας να επιβεβαιώσει την φήμη του ως ερωτικός μήνας, ο Φεβρουάριος κάνει πρεμιέρα με τη σύνοδο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, μια όψη που τονίζει τον ερωτισμό, τον αισθησιασμό και το ρομαντισμό ωστόσο ταυτόχρονα ωθεί στην εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων. Η σύνοδος αυτή, που σχηματίζεται την πρωτομηνιά, ευνοεί ιδιαίτερα τους Ταύρους, τουςΚαρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, συνιστά όμως «μικρό καλάθι» στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότεςκαι Ιχθείς).

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό

Στις 2 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Πρόκειται για μια πλανητική γωνία που «χορηγεί» τις νέες γνωριμίες και ευνοεί τις συλλογικές και τις ομαδικές δραστηριότητες.

Πανσέληνος στον Λέοντα

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου σχηματίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης του μήνα στον «αυτοκρατορικό» Λέοντα. Η συμμετοχή του τυχερού Δία, αλλά και του απρόβλεπτου Ουρανού καθιστά το φαινόμενο ελπιδοφόρο για πολλά ζώδια, με ιδιαίτερα ευνοημένους τους ΚριούςΔιδύμουςΛέοντες,ΖυγούςΤοξότες και Υδροχόους.

Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο

Το αρμονικό εξάγωνο που διαμορφώνει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνοστις 5 του μήνα, βοηθά στην επαναξιολόγηση των υποθέσεων με πνεύμα σοβαρότητας, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για αλλαγή πλεύσης, με στόχο την μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Ήλιος σε αντίθεση με Δία

Η αντίθεση Ήλιου-Δία στις 6 Φεβρουαρίου είναι κακός σύμβουλος, αφού προδιαθέτει για άκαιρους ενθουσιασμούς και για υπερβολικές συμπεριφορές. Καλό είναι εκείνη τη μέρα να αποφύγουμε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις και να έχουμε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεών μας.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Στις 8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την θετική εξέλιξη σε οικονομικές ή αισθηματικές υποθέσεις και αφορά περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύρους,Παρθένους και Αιγόκερους) και του Νερού (ΚαρκίνουςΣκορπιούς καιΙχθείς).

Ερμής σε ορθή πορεία

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 11 του μήνα θέτει τέλος σε προβλήματα επικοινωνίας και στην ασυνεννοησία που κυριάρχησαν το τελευταίο διάστημα. Μέχρι τις 13/3, που θα παραμείνει στον Υδροχόο, ευνοεί συλλογικές προσπάθειες, ενώ προσφέρει γόνιμο έδαφος για νέες επιστημονικές ανακαλύψεις. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Ερμής στον Υδροχόοευνοεί τις ριζοσπαστικές ιδέες, ενώ βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων μέσα από την αντιμετώπιση από μια διαφορετική οπτική γωνία. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη διέλευση του Ερμή είναι εκείνα του Αέρα(ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντες καιΤοξότες).
 
 
 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ