Σεξισμός και ρατσισμός από τον αρθρογράφο της εφημερίδας "Τα Νέα", Ηλία Κανέλλη

28 Ιανουαρίου 2015

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο αλλά ορισμένοι θεωρούν πως ο σεξισμός και ο ρατσισμός μπορεί να κρυφτεί κάτω από τον μανδύα του χιούμορ.
Προσπαθώντας να «πικάρουν» την αμφίεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κατά την προσέλευσή της στο Προεδρικό Μέγαρο, σχολίασαν ως εξής: «Νομίζω ότι ο Κουρουμπλής βλέπει, δεν εξηγείται αλλιώς η απόσταση.»
Δυστυχώς κάτι τέτοιες στιγμές είναι που το «Κεντρώο», «xιούμορ», συναντά εκείνο της Χρυσής Αυγής και μετά ο κατήφορος είναι εύκολος…

http://www.koutipandoras.gr

 

 

Διαβάστε επίσης: Ο σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Ευάγγελος Αντώναρος ξαναχτυπά! Άφησε αιχμές μέσω Twitter, κατά του Αντώνη Σαμαρά, για τη μη παράδοση από τον απελθόντα πρωθυπουργό στο νέο ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου Αλέξη Τσίπρα. 

Ο Αντώναρος, έχοντας διατελέσει εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, γνωρίζει ότι ο τότε πρωθυπουργός, το 2009, παρέδωσε όπως και έπρεπε, στον νικητή των εκλογών Γιώργο Παπανδρέου και μάλιστα είχαν συνάντηση διάρκειας 40 λεπτών. 

Άφησε αιχμές για μία ακόμη φορά κατά του Σαμαρά, γράφοντας ότι «στη Νεα Δημοκρατία έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις αρχές του πολιτικού πολιτισμού.. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας γυρίσει πίσω».

Στη συνέχεια, με δεύτερο tweet, έκανε λόγο για «μεγαλοσύνη στην ήττα που κάνει κάποιον σπουδαίο ηγέτη». Επίσης αναδημοσίευσε tweet δημοσιογράφου, ο οποίος σχολίαζε πως «όταν λες ότι η χώρα έχει δεσμεύσεις και συνέχεια, προφανώς πρέπει να είσαι στο γραφείο σου για να παραδώσεις στον επόμενο».

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ