Ντομπρασίνοβιτς: «Είχα άγχος…»

Για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη μίλησε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς μετά από τη νίκη των “κίτρινων” επί του Ορφέα Ελευθερούπολης με 3-1.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι προτιμότερο να αγωνίζεσαι τελικά από το να ζεις τον αγώνα από τον πάγκο. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα αλλά κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Είχα άγχος, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα και μπορώ να ηρεμήσω», δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο τεχνικός του Άρη μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το κάναμε εμείς πιο δύσκολο κάποιες στιγμές. Μπορέι να μην είχαν και την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Έτρεξαν, προσπάθησαν και έβγαλαν ενέργεια. Αυτό είναι που ζητάω αν και είμαι λίγες μέρες στην ομάδα. Δεν μας δίνεται πολύ χρόνος για δουλειά μέχρι την Κυριακή, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Πρέπει τώρα να φρεσκάρουμε τους παίκτες για την Κυριακή. Θέλω να κερδίσουν όλα τα ματς μέχρι τέλους. Με τους Σανιά και Γεωργιάδη που θα έρθουν θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Για το τι πιστεύει ότι έφταιξε για το γκολ που δέχτηκε ο Άρης: «Είναι κάτι που δεν μου άρεσε. Σκοράραμε το γκολ και αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Το κάναμε μόνοι μας δύσκολο. Είναι το πρώτο που θα πω στους παίκτες μου. Δεν μου αρέσει να ρίχνουμε την πίεση μετά από ένα γκολ.Το ίδιο έγινε και μετά το τρίτο γκολ. Αυτό πρέπει να διαγράψουμε από το παιχνίδι μας. Πρέπει να είμαστε στο ίδιο τέμπο και σοβαροί για 90 λεπτά».

Για το αν διαπίστωσε πρόβλημα φυσικής κατάστασης: «Μην προσπαθήσετε να με κάνετε να πω ότι ευθύνεται ο προηγούμενος προπονητής . Δεν ευθύνεται καθόλου. Αυτό που ζητάω είναι πολύ δύσκολο από τους απίκτες. Ρυθμό και πίεση σε όλο τον αγώνα».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση: «Χρειαζόμαστε ακόμα έναν παίκτη. Εναν κεντρικό φορ που να έχει το εύκολο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τους Καπνίδη και Πόι, αλλά μία ακόμα ενίσχυση θα την χρειαστούμε για να μας κάνει καλύτερους».

Για την άμυνα που αντιμετώπισε προβλήματα και το γεγονός ότι πίεζε ψηλά ο Άρης: «Αυτό θέλω να κάνουμε. Να πιέζουμε ψηλά τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Χρειάζομαι χρόνο για να δουλέψουμε και να έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές».

Για την επιλογή του Γκίνο: «Ο Γκίνο έλειπε καιρό, ο Γεωργιάδης δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Δοκιμάσαμε Σταυρόπουλο και Λιόνη, αλλά είδα ότι ο Γκίνο είναι καλά σε φυσική κατάσταση και τον επέλεξα».

Σχετικά άρθρα