Επίσημα στην Άρσεναλ ο Παουλίστα

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Γκάμπριελ Παουλίστα από τη Βιγιαρεάλ (στο πλαίσιο αυτής της μεταγραφής το «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε τον Τζόελ Κάμπε δανεικό). «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους πάντες, έχω μεγάλη θέληση για επιτυχίες», τόνισε το νέο αστέρι των «κανονιέρηδων»! 

Η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε, λοιπόν, την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, που παίζει και στα άκρα της άμυνας, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» δίχως να γίνει γνωστή η ακριβής χρονική διάρκεια!

Να θυμίσουμε πως η Άρσεναλ πρόσφεραν περίπου 13 εκ. ευρώ στην Βιγιαρεάλ, ενώ ως έμψυχο αντάλλαγμα έδωσαν στο «κίτρινο υποβρύχιο» δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν τον Τζόελ Κάμπε για να κάνει δικό της τον Γκάμπριελ Παουλίστα! Ο Βραζιλιάνος ήταν βασικός στον ισπανικό σύλλογο, προσφέροντας πολλά στην αμυντική της συμπεριφορά…
Ο νέος άσος της Άρσεναλ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της αγγλικής ομάδας είπε: «Προέρχομαι από μια ομάδα που δεν είναι τόσο… μεγάλη στη Βραζιλία. Πήγα στην Ισπανία και αυτό ήταν το πρώτο μου μεγάλο όνειρο, να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Εδώ και καιρό είχα μεγάλη επιθυμία να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά από τη κουβέντα που είχα με την οικογένειά μου, αποφασίσαμε πόσο σπουδαίο είναι που ήρθα πλέον εδώ, σε ένα κλαμπ όπως η Άρσεναλ. Οι οπαδοί της ομάδας μας να είναι σίγουροι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους πάντες. Το σημαντικό δεν είναι να παίζω εγώ καλά, αλλά να βοηθάω όλους τους συμπαίκτες και την ομάδα. Να περιμένουν στο γήπεδο έναν Γκάμπριελ με μεγάλη θέληση για επιτυχίες».
****
Την ίδια ώρα, η Γουέστ Μπρομ έκανε την πρώτη της μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο, καθώς έκανε δικό της τον Κάλουμ ΜακΜάναμαν, που έπαιζε στη Γουΐγκαν!
Ο 23άχρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκεια 3,5 ετών με την Γουέστ Μπρομ., χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό που έδωσε η νέα του ομάδα στην Γουΐγκαν.
«Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ και η ευκαιρία να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είναι μια εξαιρετική μεταγραφή για μένα και ελπίζω οι οπαδοί της Γουέστ Μπρομ να δουν τα καλύτερα από εμένα. Είναι μια σπουδαία ομάδα, με καλή παράδοση. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά», τόνισε ο Κάλουμ ΜακΜάναμαν!

Σχετικά άρθρα