Τελευταία… Κονέ για Νέτο

Το θέμα της μεταγραφής στόπερ «καίει» τον Ολυμπιακό πηγαίνοντας προς τη λήξη της περιόδου. Οι ελπίδες δεν έχουν «σβήσει» οριστικά για τον Λουίς Νέτο που είναι ο διακαής πόθος του Περέιρα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να περιμένει την Ζενίτ να πάρει παίκτη για τη θέση του Πορτογάλου. Κι επειδή υπάρχει αυτή η πιθανότητα στον Ολυμπιακό περιμένουν λίγο ακόμη.
 
Από τους ερυθρόλευκους επιπώθηκε χτες το βράδυ ότι γίνονται προχωρημένες επαφές και με άλλον παίκτη σε περίπτωση οριστικού «ναυαγίου» με τον Νέτο. Κι ακούστηκε ότι αυτός μπορεί να είναι ο 27χρονος Μπακαρί Κονέ της Λιόν. Ο παίκτης από την Μπουρκίνα Φάσο ανήκει στη Λιόν από το 2011 μετά τη μεταγραφή του από την Γκινγκάμπ κι έχει φορέσει 67 φορές τη φανέλα της γαλλικής ομάδας ενώ είναι 42 φορές διεθνής. Ένα άλλο όνομα που προτάθηκε είναι του 26χρου διεθνούς Τσέχου Οντρέι Μαζούχ της…Ντνίπρο, αντίπαλου του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Ο Μαζούχ έχει παίξει στην Άντερλεχτ ενώ είχε και πέρασμα από την Φιορεντίνα. 
 
Ό,τι είναι να γίνει για στόπερ θα γίνει μέχρι την Παρασκευή. Και το βράδυ ο Ισά και οι υπόλοιποι από το σκάουτινγκ ήταν μέχρι αργά στο Καραϊσκάκη μετά το ματς του Κυπέλλου. Από τον Ολυμπιακό διαψεύστηκε με ειρωνικά σχόλια η φημολογία από τη Θεσσαλονίκη ότι πήγε να «κλέψει» τον Ρικάρντο Κόστα από τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι έλεγαν ότι ο έμπειρος Πορτογάλος είχε απορριφθεί εδώ και καιρό από τον Περέιρα, ενώ ακόμη κι ο Μίτσελ που αρχικά τον είχε ζητήσει στο τέλος δεν ήταν ζεστός. Κι ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η πλευρά του παίκτη κρατούσε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό, επιδιώκοντας να «κλείσει» στους Πειραιώτες. 
 
Ο Περέιρα δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και την προσπάθεια της ομάδας στο 8-0 με τον Τύρναβο. Κι από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής στη Βέροια. Στον Ολυμπιακό υπήρχαν πολλά χαμόγελα για τον αναγεννημένο Τζίμι Ντουρμάζ, για την εξαιρετική παρουσία του Κώστα Φορτούνη, όπως και για την επανεμφάνιση του Νταβίντ Φουστέρ και του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, δύο πολύτιμων παικτών. Για τον Χάρα θα υπάρξει υπομονή, με τον Περέιρα να δηλώνει ότι ο παίκτης σύντομα θα είναι πανέτοιμος. Ο προπονητής θα γνωστοποιήσει σήμερα τη λίστα των παικτών που θα παραχωρηθούν, με υποψήφιους τους Ολαϊτάν, Ιμπραίμ, Γκαζαριάν και ίσως 1-2 ακόμη. 

Σχετικά άρθρα