Ο «Κάρα» ενημέρωσε για Μαρκαριάν, Κετσπάγια

Απόφαση δεν ελήφθη κι αυτό αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Γκιρτζίκη για το θέμα του νέου τεχνικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκοτήματος.
Ολα δείχνουν ότι η τελική επιλογή θα γίνει ανάμεσα σε Σέρχιο Μαρκαριάν και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει μετά τη χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με τον Γιώργο Καραγκούνη.
Βέβαια εκτός των άλλων, ο Γιώργος Καραγκούνης ενημέρωσε τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ για τις επαφές που είχε στην Ισπανία εκτός από τον Μαρκαριάν και με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αλλά και για τις συζητήσεις που έκανε στην Ελλάδα με τους Τιμούρ Κετσπάγια, Τάκη Λεμονή και Γιώργο Δώνη.
Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί την επόμενη εβδομάδα κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ομοσπονδίας που θα ΄χει μοναδικό θέμα την πρόσληψη ομοσπονδιακού τεχνικού.
Ο χρόνος πιέζει καθώς σε περίπου δύο μήνες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει το καθοριστικό ματς με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016.
Πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί στην Αυστρία για μίνι προετοιμασία και δύο μέρες πριν από το ματς θα μεταβεί οδικώς στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Σχετικά άρθρα