Στα υπόψιν του ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος Νενέ

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του εξτρέμ που θα καλύψει το κενό στην επίθεση και θα ενισχύσει πρακτικά τον Δικέφαλο του Βορρά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, βρίσκονται οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πώς θέλουν να κλείσουν έναν παίκτη το αργότερο μέχρι την Κυριακή.

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και ο Βραζιλιάνος Νενέ που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Γκαράφα, ομάδα από το Κατάρ. 

Ο Βραζιλιάνος Νενέ είναι αυτή την στιγμή ελεύθερος και διαπραγματεύεται την μετακίνησή του χωρίς να εμπλέκεται κάποια ομάδα. Ο Νενέ είναι 33 ετών, έχει πλούσια καριέρα σε ευρωπαϊκές ομάδες μεταξύ των οποίων η Παρί Σέν Ζερμαίν, η Μονακό, η Θέλτα και η Εσπανιόλ. Είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Γκαράφα, αλλά δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος στο Κατάρ και επεδίωκε το τελευταίο διάστημα να μείνει ελεύθερος. Τα κατάφερε και πριν από λίγες ημέρες προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος και ως αριστερό εξτρέμ και η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει.

 Οι άλλες περιπτώσεις παικτών που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικές από του Νενέ, καθώς όλοι έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους. Ο Νενέ όμως είναι ελεύθερος. 

Σχετικά άρθρα