Βελλίδης: «Προτεραιότητα ο ΠΑΣ»

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 20ής αγωνιστικής παρέλαβε ο Μάρκος Βελλίδης. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Κυπέλλου, αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα αλλά και στην πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του. Την απονομή έκανε ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΣ, Χρήστος Τσελιόπουλος.
Οι δηλώσεις του Βελλίδη:
Για τον αποκλεισμό της ομάδος από το Κύπελλο: «Ήταν κάτι δύσκολο για μας, θέλαμε πάρα πολύ να περάσουμε, δεν τα καταφέραμε. Είχαμε το πάνω χέρι και ειδικά στο πρώτο παιχνίδι με τα Χανιά είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε πολύ περισσότερες φορές και να κάνουμε διαδικαστικό το δεύτερο ματς. Δεν συνέβη αυτό όμως. Είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε, πρέπει να είμαστε δυνατοί και πρέπει να είμαστε πολύ πιο συντονισμένοι και σοβαροί από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, ώστε να αποδεικνύουμε ότι και με μικρότερες ομάδες μπορούμε να τα καταφέρουμε περίφημα».
Για την ψυχολογία της ομάδος: «Το μυαλό όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλαμε το κύπελλο, αλλά δεν καταφέραμε να πάμε στους “8”. Νομίζω ότι όλοι σκεφτόμαστε την Κέρκυρα».
Για την Εθνική ομάδα: «Φέτος τα πράγματα πάνε καλά, δεν έχω τραυματισμούς, αυτά που δουλεύουμε, βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια μεστή χρονιά, αλλά το σημαντικό είναι ότι βοηθάω την ομάδα μου και πολλά μπράβο αξίζουν στον κ. Τσελιόπουλο που δουλεύουμε μαζί καθημερινά σε δύσκολες καταστάσεις, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά το μεγάλο μας κέρδος είναι αυτό που βγαίνει κάθε εβδομάδα στο γήπεδο».
Για την πιθανή ανανέωση του συμβόλαιό του: «Φυσικά και με απασχολεί αυτή η προοπτική. Με την ομάδα έχω δεθεί, με τον κόσμο τα περνάω φανταστικά, στο κάθε μου βήμα στην πόλη νιώθω ότι έχω καλή σχέση με τον κόσμο, το ίδιο και με τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και φυσικά τα πάντα θα περάσουν από το μυαλό μου».
Για τυχόν προτάσεις: «Ό,τι και να υπάρξει, πρώτος μου στόχος είναι να μιλήσω με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, τον κ. Χριστοβασίλη και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω στην καριέρα μου».
Από πλευρά του ο Χρήστος Τσελιόπουλος, τόνισε: «Ο κάθε αθλητής βάζει στόχους να πάει πιο ψηλά και ο Μάρκος είναι ένα παιδί που δίνει στην προπόνηση το 110% των δυνατοτήτων του. Δουλεύει σε τρομερούς ρυθμούς, είναι ένας τρομερός επαγγελματίας και νομίζω ότι το σημερινό βραβείο είναι ένα επιστέγασμα της δουλειάς του. Νομίζω ότι η απόδοσή του θα ανέβει και πολύ ψηλότερα στο μέλλον .Όσον αφορά την Εθνική, είμαι σίγουρος ότι βάσει των εμφανίσεων και των δυνατοτήτων του, θα το καταφέρει».

Σχετικά άρθρα