Υποψήφιος και με… ανακοίνωση ο Μπλάτερ

29 Ιανουαρίου 2015

Ο Σεπ Μπλάτερ με μήνυμά του στο «Twitter» επισημοποίησε πως θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας!

«Σήμερα είναι μια ημερομηνία-“κλειδί” στο εκλογικό ημερολόγιο. Υπέβαλα την υποψηφιότητά μου και τώρα είναι στο χέρι της Επιτροπής να ακολουθήσει τη διαδικασία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ελβετός παράγοντας...

Ο Σεπ Μπλάτερ ευελπιστεί ότι θα έχει και μια πέμπτη συνεχή θητεία ως ο ύπατος αξιωματούχος της. Επικεφαλής της FIFA από το 1998, ο Μπλάτερ επέλεξε την καταληκτική ημερομηνία για να ανακοινώσει την απόφασή του, καθώς η σχετική προθεσμία εκπνέει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Να αναφέρουμε πως ακολούθως οι υποψήφιοι θα ελεγχθούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας και στη συνέχεια η Εφορευτική Επιτροπή θα ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των υποψηφίων για την προεδρία της FIFA, που θα εκλεγεί στις αρχαιρεσίες της 29ης Μαΐου στη Ζυρίχη, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κυβερνώντος σώματος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου .

Οι υποψήφιοι για την προεδρία είναι μέχρι στιγμής έξι, μαζί με τον Μπλάτερ. Πρόκειται για τον Πορτογάλο πρώην κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας» Λουίς Φίγκο, τον Ολλανδό Μίκαελ Φαν Πράαγκ, τον πρίγκιπα της Ιορδανίας Αλί Μπιν Αλ Χουσεΐν, τον πρώην Γάλλο διεθνή Νταβίντ Ζινολά και τον συμπατριώτη του Ζερόμ Σαμπάν, πρώην στέλεχος της FIFA.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ