Φιλική… πεντάρα από Ντνιέπρ (video)

Ξέσπασε…. η Ντνιέπρ σε φιλικό που έδωσε στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, όπου κάνει προετοιμασία, καθώς επικράτησε με 5-2 της Σουγόν (Ν. Κορέα), λίγες μέρες μετά την ήττα της με 2-1 από την Λέχια Γκντανσκ! Μένει στην ουκρανική ομάδα-όπως δηλώνει-ο Εβγκέν Κονοπλιάνκα!
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ έβγαλε κακά στοιχεία στην επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο η Ντνιέπρ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Ζοζούλια (21’, 37’) και ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Ματέους (32’). Ο τεχνικός της Ντνιέπρ, Μίρον Μάρκεβιτς, έκανε πολλές αλλαγές, αλλά ο ουκρανικός σύλλογος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Κονοπλιάνκα (49’) και Σελέζνιοφ (69’) να σκοράρουν για την ομάδα τους.
Η Ντνιέπρ έπαιξε με τους: Ζαν, Μαζούχ, Εζίνιο (57’ Βλαντ Αλεξάντερ), Κανκαβα (46’ Σεργκέι Κραβένκο), Λινέτ (53’ Μπρούνο Γκάμα), Εουγκένε (57’ Σεργκέι, 89’ Πολίτο), Ζοζούλια (46’ Κάλινιτς), Μπέζους (57’ Σελεζνεφ), Ντούγκλας (69’ Σεργκέι Π.), Άρτεμ (57’ Βαλερί, Λούσκεβιτς), Μάτεους (57’ Μάτος).
Την ίδια ώρα ο Εβγκέν Κονοπλιάνκα αναφέρθηκε στο μέλλον του, μιλώντας στην «Gazzetta Dello Sport», τονίζοντας πως δεν αποχωρεί από την Ντνιέπρ για λογαριασμό της Ρόμα… Όπως γραφόταν τις τελευταίες μέρες. «Είχε ειπωθεί πως θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις στην Ιταλία, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχω δώσει το λόγο μου στον πρόεδρο της Ντνίπρο πως θα παραμείνω μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου. Η Ρόμα όντως έχει συμφωνήσει με την ομάδα, όχι όμως με μένα, άρα η μεταγραφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, μου αρέσει η Ρόμα, καθώς είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος. Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το μέλλον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αυτό επιβεβαίωσε και ο πατέρας-μάνατζερ του Κονοπλιάνκα, λέγοντας πως ο γιος του αποφάσισε να παραμείνει στην ουκρανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, καθώς η πρόταση της Ρόμα δεν τον ικανοποίησε οικονομικά…

Σχετικά άρθρα