Ίβκοβιτς: «Παίξαμε άμυνα υψηλού επιπέδου»

«Παίξαμε άμυνα υψηλού επιπέδου», υπογράμμισε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την αποψινή νίκη της Έφες στην Κωνσταντινούπολη επί του Ολυμπιακού.

«Αξίζαμε τη νίκη και είναι πολύ σημαντική για εμάς», δήλωσε αρχικά ο «Ντούντα» και τόνισε: «Δείξαμε το αληθινό ματς πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή, ύστερα από μία κακή ήττα. Ήμασταν σταθεροί από το ξεκίνημα και η άμυνά μας ήταν στο σωστό επίπεδο. Παίξαμε άμυνα υψηλού επίπεδου, ασχέτως και εάν δεχθήκαμε κάποια έξτρα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μου έδειξε πνευματική… σκληράδα. Παίξαμε σωστά και στην επίθεση κόντρα σε μία ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο. Το Φεβρουάριο θα γίνουν ακόμη πιο κρίσιμα παιχνίδια και τότε πιστεύω πως θα είμαστε πιο ισορροπημένοι»

«Ο Σπανούλης είναι ένας πολύ καλός παίκτης», σχολίασε ο προπονητής της Αναντολού Έφες σε ερώτηση για τον περιορισμό του αρχηγού του Ολυμπιακού στην σημερινή συνάντηση. «Είχαμε κάνει… ειδική προετοιμασία για εκείνον και το σημαντικό είναι πως τα πήγαμε πολύ καλή ομαδική άμυνα πάνω του, ενώ λόγω των πολλών καλών παιχνιδιών που είχε κάνει, κάποια στιγμή δεν θα ήταν τόσο καλός», επισήμανε ο Ίβκοβιτς. 

Σχετικά άρθρα