Νίκη για να σκέφτεται του 8

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ) τη Γαλατάσαράι με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί την έδρα του και να παραμείνει δυνατά σε τροχιά πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Το έργο αυτό όμως δυσκολεύει καθώς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. 
Εκτός των Νίκου Παππά (εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας) και Λουκά Μαυροκεφαλίδη (συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα), ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν υπολογίζει ούτε τον Ει Τζει Σλότερ (τράβηγμα), ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ.
Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έχει ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα και χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης. Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κι αφού πρώτα δοκιμάσει το πόδι του λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Αν αγωνιστεί πάντως θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα ισοφαρίσει τις 239 του Κώστα Τσαρτσαρή στην 3η θέση της σχετικής λίστας. Παράλληλα χρειάζεται ακόμα δύο κλεψίμματα για να φτάσει τα 400. 
Το… ιατρικό ανακοινωθέν πάντως είχε και καλά νέα καθώς Μποχωρίδης και Γιάνκοβιτς ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα.
Οι δύο ομάδες μετρούν 2 νίκες και ισάριθμες ήττες μέχρι τώρα και η σημερινή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην ιστορία της Ευρωλίγκας.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπελόσεβιτς, Ταουρίνο και Περούγα. 

Σχετικά άρθρα