Σαντάνα ο 15ος!

Επισημοποιείται τις επόμενες ώρες η μεταγραφή του Φελίπε Σαντάνα στον Ολυμπιακό, με την άφιξη του Βραζιλιάνου αμυντικού στην Αθήνα και τις υπογραφές στο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές.
 
Ο 29χρονος στόπερ με τα δύο πρωταθλήματα Γερμανίας στο παλμαρέ του και με πορεία μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αποκτηθεί με δανεισμό έως το καλοκαίρι από την Σάλκε και με τον Ολυμπιακό να έχει τη δυνατότητα να τον κρατήσει για άλλα δύο χρόνια.
 
Ο υψηλόσωμος στόπερ θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην άμυνα του Ολυμπιακού και θα παίξει άμεσα στα μεγάλα ματς του Φλεβάρη, σε Τούμπα, Λεωφόρο και Γιουρόπα. 
 
Γίνεται ο 15ος Βραζιλιάνος που θα παίξει στον Ολυμπιακό μετά τους Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Λουτσιάνο, Ζε Ελίας, Ντουντού, Ντιόγκο, Σέζαρ, Λεονάρντο, Ντρασένα, Σαλίνο, αλλά και παλιότερα τον Εντβάλντο που έπαιξε ελάχιστα όπως και οι Ντακόλ, Λεάντρο, Βάντερσον. 
 
Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και την περίπτωση του Δημήτρη Γούτα της Ξάνθης που αρέσει εδώ και καιρό και μπορεί να είναι μια εξτρά λύση για τώρα είτε για το καλοκαίρι. 

Σχετικά άρθρα