Βαρουφάκης:Παρκάρει μηχανή στα σκαλιά του Μαξίμου [εικόνες]

30 Ιανουαρίου 2015

Εντελώς διαφορετικό είναι το στυλ με το οποίο κινούνται (ντύνονται, μετακινούνται) τα μέλη της κυβέρνησης Τσίπρα. Τουλάχιστον ορισμένα από αυτά, όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος κάθε μέρα δεν σταματά να εκπλήσσει.

Ετσι, αφού την Πέμπτη πήγε στο υπουργείο Οικονομικών, προφανώς, με ταξί και εν συνεχεία ως την Ερμού με τα πόδια και χωρίς φρουρά (και φυσικά το σακίδιο στον ώμο), την Παρασκευή πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου με τη μηχανή του. Και δεν πάρκαρε απ' έξω, αλλά στα σκαλιά της πρωθυπουργικής κατοικίας.

Ηταν λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν ένας μοτοσικλετιστής σταμάτησε με τη μηχανή του έξω από τη δίφυλλη σιδερένια πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και άρχισε να κορνάρει για να του ανοίξουν. Το ποιος ήταν δεν μπορούσε εύκολα να το διαπιστώσει κανείς, καθώς ο αναβάτης της μηχανής φορούσε κράνος. Ενας φρουρός πλησίασε τον μοτοσικλετιστή, συνομίλησε μαζί του, η σιδερένια πύλη άνοιξε και η μηχανή με τον αναβάτη της συνέχισε την πορεία της ως τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, όπου και αποκαλύφθηκε ποιος ήταν... Ο Γιάνης Βαρουφάκης. Με το σακίδιο στην πλάτη φυσικά.

 Πηγή: axortagos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ