Στην Αθήνα ο Σαντάνα

Ο Φελίπε Σαντάνα φτάνει αυτή την ώρα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αρχικά μέχρι το καλοκαίρι δανεικός από την Σάλκε και με την προοπτική για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στην ελληνική ομάδα. 
 
Στον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποιος σχολιασμός λόγω των ιδιαιτεροτήτων για την κλήρωση με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, παρά μόνο σχετικά με την επιβάρυνση του αγωνιστικού προγράμματος της ομάδας ανάμεσα σε ντέρμπι πρωταθλήματος και ευρωπαϊκά ματς.
 
Στο Μεξικό μεταδίδουν ότι η Τίγκρες υποστηρίζει πως δικαιώθηκε από το CAS και ότι ο Πουλίδο δεν έχει δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, κάτι που συνέβη με την ανακοίνωση της συνεργασίας του παίκτη με τον Λεβαδειακό για τον επόμενο 1,5 χρόνο. 
 
Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος
 
«H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 22ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 4/2/2015 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
 
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από τη Δευτέρα 2/2 έως την Τρίτη 3/2 (10:00-18:00) και την Τετάρτη από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.
 
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από το Σάββατο 31/1 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 45€, 70€ (VIP) & 100€ (VVIP).
 
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 € ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
 
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
 
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr )
 
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.
 
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».
 
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Σχετικά άρθρα