Την άλλη εβδομάδα η απόφαση

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται η απόφαση της δίκης των Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη για τα όσα κατηγορούνται ότι έπραξαν στον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης το 2013.

Οι δυο παράγοντες είχαν αθωωθεί πρωτοδίκως (λόγω αμφιβολιών) ωστόσο ο Εισαγγελέας, Δημήτρης Ζημιανίτης, είχε ασκήσει έφεση.

Την Παρασκευή, ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δικάστηκαν δια των νομικών τους αντιπροσώπων, οι οποίοι κατέθεσαν ένσταση απαράδεκτου για την έφεση Ζημιανίτη. Το αίτημά τους ωστόσο δεν έγινε δεκτό κι έτσι προχώρησε κανονικά η ακροαματική διαδικασία.

Στη διάρκειά της κατέθεσαν οι Θανάσης Γιάχος (διαιτητής), Σταύρος Τριτσώνης (τέταρτος), Νίκος Καρατζίκας (βοηθός), ο υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού, Θανάσης Μπουζιώλης, οι αστυνομικοί Νάκος και Τσέλιος και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, Γιώργος Βούλγαρης.

Η παρέλευση του ωραρίου αλλά και η επιθυμία της Εισαγγελέως να μελετήσει εις βάθος την υπόθεση οδήγησε εκ νέου στη διακοπή της δίκης, η οποία θα συνεχιστεί το πρωί της Δευτέρας με τις αγορεύσεις των δυο πλευρών και την πρόταση της εισαγγελέως. Εν συνεχεία αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση.

Σχετικά άρθρα