Ο Νομπόα και το σχήμα της νίκης για Παναιτωλικό

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει απόψε το βράδυ στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ. Αντίπαλός του, ο φορμαρισμένος Παναιτωλικός που έχει δείξει πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Ο Αναστασιάδης θα ανακοινώσει τις προθέσεις του για την ενδεκάδα στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ομάδα πριν από το παιχνίδι. Χωρίς να έχει δείξει κάποιο πιθανό σχήμα, εντούτοις το σχήμα που θα παρατάξει δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί εντυπωσιακά σε σύγκριση με προηγούμενους αγώνες.
Ο Κριστιάν Νομπόα διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα και λογικά θα παίξει μαζί με τον Τζανδάρη. Ο διεθνής άσος από το Εκουαδόρ έχει πολλά να προσφέρει και το γνωρίζει.
Ο Ιτάνζ αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ράτς για το αριστερό ενώ για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο επικρατέστεροι είναι οι Βίτορ και Κατσικάς.
Στα χάφ όπως προαναφέραμε προορίζονται οι Νομπόα και Τζανδάρης ενώ θέση στο σχήμα διεκδικεί και ο Μαντούρο.
Δεξιά στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Μακ, ως δευτερος επιθετικός ο Περέιρα και στην κορυφή ο Κλάους Αθανασιάδης. Βέβαια, εξαιτίας των συνεχόμενων αλλαγών στις θέσεις της ενδεκάδας, μπορεί ο Αθανασιάδης να παίξει πίσω από τον Περέιρα εφόσον ο Αργεντινός παίξει στην κορυφή.
Η διάταξη που προτίθεται να εφαρμόσει ο Αναστασιάδης είναι το 4-2-3-1 ενώ μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα σε 4-4-2.
Ο ΠΑΟΚ καλείται να διεκδικήσει την νίκη και να τα καταφέρει για να παραμείνει δυνατά στο «κόλπο» του πρωταθλήματος. 

Σχετικά άρθρα