Τριπλή πρόκληση για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι στη Βέροια, το πρώτο από μια σειρά καθοριστικών και δύσκολων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Κι ο Περέιρα θέλει να γίνει νέος… Βαλβέρδε που τέτοια εποχή πριν από τρία χρόνια είχε οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε διαδοχικές νίκες σε εκτός έδρας ντέρμπι, προκρίσεις στην Ευρώπη και τελικά νταμπλ. 
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του αυριανού ματς, παρότι παίκτες όπως ο Μιλιβόγεβιτς και ο Ντουρμάζ διεκδικούν θέση με τη φόρμα στην οποία βρίσκονται. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι σε έναν τέτοιο κύκλο μαζεμένων αγώνων θα χρειαστεί όλους τους παίκτες του, ενώ προβληματίζεται από το βαρύ τερέν στο γήπεδο της Βέροιας. Εξτρά όπλο του Ολυμπιακού σε αυτό το ματς η παρουσία πολλών οπαδών του στις εξέδρες. 
 
Στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία και την επιστροφή του Ρομπέρτο που από χτες άρχισε ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει να προπονηθεί την επόμενη εβδομάδα ώστε να προλάβει την Τούμπα. 
 
Στα μεταγραφικά, ο Φελίπε Σαντάνα ανακοινώθηκε χτες το βράδυ και δήλωσε έτοιμος για τίτλους με τον Ολυμπιακό, ενώ από σήμερα αρχίζει προπονήσεις και μπαίνει από την άλλη εβδομάδα στο πλάνο ενδεκάδας του προπονητή. Επισήμως λέγεται ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Ακούγεται το όνομα του Γούτα της Ξάνθης για την άμυνα, αλλά και παικτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για εξτρέμ.
 
Από το υπάρχον ρόστερ έχει ήδη ανακοινωθεί η αποχώρηση των Γκαζαριάν και Μπονγκ, ο δανεισμός του Ολαϊτάν στον Εργοτέλη και αναμένεται να γνωστοποιηθεί τι θα γίνει με τους Πελέ και Ιμπραίμ.  

Σχετικά άρθρα