Ο Πανιώνιος παίρνει Ποζατζίδη από ΠΑΟΚ

Ένας νεαρός και ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής αποχωρεί από την Τούμπα, πρόωρα είναι αλήθεια και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Νέα Σμύρνη. Ο 20χρονος Στέλιος Ποζατζίδης που αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στο κέντρο της άμυνας (ως αριστερό στόπερ) δέχθηκε πρόταση από τον Πανιώνιο πριν από λίγες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ δεν του έχει δώσει τις ευκαιρίες και ο νεαρός λογικά αποχωρεί.

 Και αναμένεται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης να συνεχίσει την καριέρα του. Βέβαια το θέμα με την αποχώρηση του νεαρού άσου, είναι πως στον ΠΑΟΚ εκτός από τον Ράτς, δεν υπάρχει άλλος κλασικός αριστεροπόδαρος αμυντικός. Και το αναφέρουμε, ενθυμούμενοι μια πρόσφατη δήλωση του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος είπε πως δεν υπολογίζει τους Τζαβέλα και Σπυρόπουλο στα πλάνα του. Εφόσον δεν τους υπολογίζει πραγματικά, εάν και εφόσον χρειαστεί να πάρει ανάσες ο Ράτς, θα πρέπει να επιστρατευτεί άλλος παίκτης (π.χ. Σκόνδρας ή Κατσικάς) για να καλύψουν το κενό του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τον νεαρό Στέλιο Ποζατζίδη στην ομάδα του και μετά από συζητήσεις που έγιναν χθες και προχθές, διαπιστώθηκε πως το έδαφος είναι πρόσφορο για την συνεργασία. Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. 

Σχετικά άρθρα