Το νέο κόσμημα της Ferrari (video)

Η Ferrari παρουσίασε χτες το νέο της μονοθέσιο το οποίο έχει την κωδική ονομασία SF 15-T. Οι δύο πιλότοι που θα το οδηγούν είναι γνωστοί από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου και είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Κίμι Ράικονεν.
Η Scuderria έχει ανακοινώσει πως μέσα στους στόχους της για τη νέα σεζόν θα είναι οι δύο νίκες. Θυμηθείτε ότι η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη μετά από 26 χρόνια που η ιταλική ομάδα δεν είχε κερδίσει ούτε έναν αγώνα.
Η πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι στην εμπρός πτέρυγα η οποία είναι πιο μεγάλη και πιο χαμηλή. Το ίδιο και η ανάρτηση η οποία παράλληλα δείχνει πιο συμπαγής και πιο στιβαρός. Είναι μια πιο όμορφη στο μάτι λύση που δίνει επίσης καλύτερη αεροδυναμική απόδοση.
Το πίσω μέρος με μία προσεκτική ματιά φανερώνει ένα πιο σφικτά κατασκευασμένο πακέτο το οποίο όμως έχει τη δυνατότητα να παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη. Η πίσω πτέρυγα έχει επανασχεδιαστεί, ενώ παράγει μεγαλύτερη επίδραση στις στροφές αλλά και βοηθάει το DRS στις ευθείες. Υπάρχουν μεγαλύτεροι αγωγοί στα φρένα για να ψύχονται καλύτερα.

Σχετικά άρθρα