ΚΑΕ Άρης: «Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος»

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενημερώνοντας τον κόσμο για το τι θα ισχύσει στο ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας υποδέχεται αύριο Κυριακή (1/2, 5μ.μ.) «Nick Galis Hall» τον ΠΑΟΚ και η Άρης Κ.Α.Ε. στέλνει το μήνυμά της προς τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνιά του «Nick Galis Hall».

Η διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. έκανε το καθήκον της και πέτυχε κάτι που έμοιαζε σχεδόν ακατόρθωτο: Την απόδοση δικαιοσύνης με την επανάληψη της αναμέτρησης η οποία διακόπηκε εντελώς άδικα στις 18/10/2014. Αυτή η εξέλιξη μόνο εφησυχασμό δεν προκαλεί στη διοίκηση και το ίδιο πρέπει να αισθάνεται και ο κόσμος. Η επανάληψη του αγώνα ταρακούνησε τα λιμνάζοντα νερά στο ελληνικό μπάσκετ και ο Άρης πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός.

Παρά την αδικία που ένιωσε στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος του Άρη δείχνει υποδειγματική συμπεριφορά. Αυτό πρέπει να κάνει και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό και στον αγώνα της Κυριακής. Δεν πρέπει να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα, έστω κι αν αυτό μπορεί να είναι μία αφορμή που φαντάζει “αστεία”, σε κανέναν για να ξαναβλάψει την ομάδα μας. Γιατί η Άρης Κ.Α.Ε. αφενός ήταν, είναι και θα είναι κατά της βίας, αφετέρου με τον αγώνα που κάνει για την οικονομική εξυγίανσή της, δεν έχει περιθώρια για άλλα “χτυπήματα”. Το προηγούμενο, αυτό της 18ης Οκτωβρίου, ακόμα προσπαθεί να το ξεπεράσει, σε οικονομικό επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι ο έλεγχος θα είναι πιο αυστηρός από ποτέ και πως δεν πρέπει να φέρουν μαζί τους αντικείμενα όπως αναπτήρες, κέρματα, κορδέλες, χαρτάκια Και φυσικά, τονίζουμε ότι η προσπάθεια για να προφυλαχθεί η ομάδα πρέπει να είναι συνολική. Από τη διοίκηση της Κ.Α.Ε. μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο.

Επίσης, υπενθυμίζουμε στον κόσμο που θα δώσει το “παρών” στο “Nick Galis Hall” ότι πρέπει να προσέλθει το νωρίτερο δυνατό στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η 9η Διεθνής Έκθεση “Zootechnia” στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η κίνηση γύρω από το χώρο του γηπέδου είναι ιδιαίτερα αυξημένη”.

Σχετικά άρθρα