Μακ: «Ρωτήστε τον Αναστασιάδη γιατί δεν έπαιξα»

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για το παιχνίδι ενώ όταν ρωτήθηκε αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και δεν έπαιξε από την αρχή είπε πως πρέπει να ρωτηθεί ο Άγγελος Αναστασιάδης για ποιον λόγο δεν ήταν στο αρχικό σχήμα.
Αναλυτικά:
“Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς, προηγήθηκε με το πέναλτι και εμείς δεν καταφέραμε να απαντήσουμε. Ήταν δικό μας το λάθος για το ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος, βελτιωθήκαμε, σκοράραμε αλλά δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά για την συνέχεια”, είπε αρχικά.
Για το τι είπε με τον Δημητρόπουλο στο τέλος του αγώνα: “Απλά μιλούσαμε…”
Για το αν αυτή η ήττα ήταν καθοριστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος: “Δεν μπορώ να το πω αυτό. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει θα πάει στο +5, είναι αρκετοί οι βαθμοί αυτοί, αλλά εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε ως το τέλος”.
Για το αν είχε πρόβλημα και αυτή ήταν η αιτία που δεν έπαιξε από την αρχή: “Για το ότι δεν έπαιξα από την αρχή δεν το γνωρίζω. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή…”

Σχετικά άρθρα