Ανάμεικτα συναισθήματα στην επιστροφή Τζέραρντ (video)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε χτες στο γήπεδο όπου επί 14 χρόνια κατέθετε μέχρι και την τελευταία σταγόνα ιδρώτα που του απέμενε. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, αν και η πλειοψηφία των φίλων της Τσέλσι αντέδρασαν θετικά σε αυτή την επανεμφάνιση στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γιουχάισαν έστω και… πολιτισμένα τον Άγγλο μέσο. Πλακάτ του τύπου «Λάμπαρντ δεν είσαι πια θρύλος. Είσαι ένα προδότης για την Τσέλσι και τους οπαδούς της» αναρτήθηκαν από λιγοστούς. 

Μετά το σφύριγμα της λήξης όμως ήταν ο τελευταίος που βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο. Χειροκροτώντας τον κόσμο για τη συμπαράστασή και απολαμβάνοντας την ανταπόδωση μεσω standing ovation. 
«Το απόλαυσα. Είμαι ικανοποιημένος από την αποδοχή που λαμβάνω και από τις δύο πλευρές. Οι οπαδοί της Σίτι με έχουν στηρίξει πολύ» δήλωσε αρχικά ο έμπειρος χαφ, προσθέτοντας: «Οι οπαδοί της Τσέλσι σωστά στηρίζουν την ομάδα τους, όμως έδειξαν την ποιότητά τους με το να με χαιρετήσουν με αυτόν τον τρόπο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτό δεν το έζησα πέρυσι. Είμαι ευγνώμων».
Ερωτηθείς για τη μάχη του τίτλου, σημείωσε: «Η Τσέλσι είναι προφανώς το φαβορί για τον τίτλο με πέντε βαθμούς περισσότερους αυτήν τη στιγμή και σίγουρα θα είναι χαρούμενοι γι’ αυτό. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να απογοητευόμαστε γιατί υπάρχει ακόμη πολύς δρόμο. Είναι κλισέ, αλλά τα παιχνίδια που περιμένεις να είναι τα πιο εύκολα, μπορεί να αποδειχθούν τα πιο δύσκολα».

Σχετικά άρθρα