Έκτακτο: Εκκένωση του οικισμού Κλεπάς Ναυπακτίας με εναέρια μέσα

2 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζονται τα σοβαρότατα προβλήματα που προκαλεί η κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία με τις προσπάθειες αυτή τη στιγμή αν επικεντρώνονται  στο χωρίο Κλεπά της Ορεινής Ναυπακτίας , όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστιο κατολισθιτικό φαινόμενο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τις κατοικίες.

Σύμφωνα με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας έχει κατατεθεί αίτημα  για την απομάκρυνση των κατοίκων του χωριού με εναέρια μέσα, αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος προσέγγισης σε αυτό. «Επικοινωνούμε με τα κινητά τηλέφωνα , με τους κατοίκους και τον πρόεδρο της κοινότητας Κλεπάς και δυστυχώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένα κατολισθιτικό φαινόμενο που χαρακτηρίζεται επικίνδυνο. Τη στιγμή που δεν έχουμε καμία πρόσβαση προς το παρόν κρίναμε αναγκαίο να ζητήσουμε την μεταφορά των κατοίκων με εναέρια μέσα», δηλώνεις το agriniopress.gr ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τέγας.  Εντός των επομένων ωρών αναμένεται να γνωρίζουμε αν η μεγάλη αυτή επιχείρηση απεγκλωβισμού των κατοίκων θα γίνει.

Κατά τα άλλα  Περιφέρεια και δήμοι επιχειρούν με μηχανήματα σε διάφορα σημεία για να αρθούν οι αποκλεισμοί χωριών και οικισμών , ενώ όπως έγινε γνωστό έγιναν δεκτά τα αιτήματα για την κήρυξη πέντε δήμων της Αιτωλοακαρνανίας  σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

www.madata.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...