Αθηνά Ωνάση: 800.000.000 ευρώ το δώρο για τα γενέθλιά της!

2 Φεβρουαρίου 2015

Αυτά ήταν όντως ευτυχισμένα γενέθλια! Το δε... δώρο που πήρε η Αθηνά Ωνάση, η οποία έκλεισε τα 30 της χρόνια την περασμένη Πέμπτη, αξέχαστο: μόλις... 800 εκατ. ευρώ!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Real News, η «χρυσή κληρονόμος» του Αριστοτέλη Ωνάση είναι πλέον ελεύθερη να διαχειριστεί την περιουσία της, η οποία ανέρχεται στα 800 εκατ. ευρώ.

Η αμύθητη περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση και της κόρης του Χριστίνας μετά τον θάνατό τους χωρίστηκε στα δύο: το ένα μέρος πέρασε στο Ιδρυμα Ωνάση και το δεύτερο στην Αθηνά. Μέχρι τώρα, όμως, η Αθηνά δεν είχε πάρει την περιουσία στα χέρια της, καθώς βρισκόταν σε καταπίστευμα που προέβλεπε να ανοίξει την ημέρα που θα συμπλήρωνε τα 30 της χρόνια, όπως είχε οριστεί από το δικαστήριο.

Ετσι κι έγινε, και πλέον η Αθηνά έγινε πλουσιότερη κατά 800 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 400 εκατ. είναι μετρητά και τα υπόλοιπα αντιστοιχούν σε ακίνητα, μετοχές και ομόλογα.Πηγή: Πώς η Αθηνά Ωνάση έγινε πλουσιότερη κατά 800 εκατ. ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/189552/pos-i-athina-onasi-egine-ploysioteri-kata-800-ekat-eyro-eikones#ixzz3QZwwNZP0


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ