Ρατς: «Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο»

Ακόμη κι αυτός ο Ρουμάνος που έχει κατακτήσει κύπελλο UEFA και αλλεπάλληλους τίτλους με την Σαχτάρ στην Ουκρανία, αισθάνεται αηδιασμένος. Από την αντιμετώπιση της διαιτησίας σε βάρος του ΠΑΟΚ στα περισσότερα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν.
Ο Ραζβάν Ράτς με δηλώσεις του στο pamesports.gr παραδέχθηκε πως η ήττα από τον Παναιτωλικό πόνεσε περισσότερο τους πρωταγωνιστές, όμως είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν έως το τέλος. Ο Ράτς είπε στις δηλώσεις του:
 «Χάθηκαν τρεις κρίσιμοι βαθμοί, οι οποίοι μπορεί να παίξουν μεγάλο ρόλο στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, και αυτό μας στεναχωρεί.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά για μια ακόμα φορά κληθήκαμε να ανατρέψουμε αποτέλεσμα μετά από μια διαιτητική απόφαση. Δεν είμαι αρμόδιος εγώ να απαντήσω για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει, όμως, και μια ακόμα οπτική στο παιχνίδι που έχει να κάνει με το τρόπο με τον οποίο αυτό ξεκίνησε. Για τέταρτη φορά στα τελευταία επτά – οκτώ παιχνίδια, υπάρχει πέναλτι υπέρ του αντιπάλου. Για μια ακόμα φορά βρεθήκαμε να χάνουμε με το που ξεκίνησε το παιχνίδι. Αυτό σε φθείρει, σε κουράζει όταν νιώθεις ότι πρέπει να το αντιμετωπίσεις ξανά και ξανά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις συνέχεια με την πλάτη στον τοίχο. Και επαναλαμβάνω ότι αυτό δεν το αναφέρω ως δικαιολογία, αλλά ως ένα γεγονός».
Και όταν του ζητήθηκε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ, σχολίασε: “Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν μια δύσκολη και άσχημη στιγμή για όλους. Και για εμάς και για τους φιλάθλους. Θα ήθελα να πω στον κόσμο δύο πράγματα. Δεν γίνεται να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θέλουμε, αυτό θέλουν και εκείνοι αλλά δεν γίνεται. Υπάρχουν και οι ήττες. Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι καλύτερη για μας, και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι. Και να ξέρουν ότι οι πρώτοι που στεναχωριόμαστε όταν έρχεται μια ήττα, είμαστε εμείς. Ξέρω ότι έχουν απογοητευτεί από το αποτέλεσμα αλλά το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Μας στεναχώρησε η ήττα, μας πόνεσε, αλλά συνεχίζουμε».

Σχετικά άρθρα