ΣΕΙΣΜΟΣ !!!!! Απίστευτα λεφτά για μεταγραφή από Ελληνική ομάδα !!!!

2 Φεβρουαρίου 2015

Μεγάλος ντόρος προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Λεβαδειακό, καθώς παρά τις αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο παίκτης θα πάει στους Βοιωτούς λόγω νομικού προβλήματος που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Κομπότης ισχυρίζεται ότι αυτός έκανε τη μεταγραφή και πως ο ίδιος ταξίδεψε στην Ιταλία για να "ψήσει" τον Μεξικανό να έρθει στη Σούπερ Λίγκα. Κάτι, βέβαια, που αποκάλυψε πρώτα στη συνέντευξη που παραχώρησε στον SportDog.

Την ίδια ώρα, πάντως, η στήλη του Σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", αποκαλύπτει κάποια νεότερα στοιχεία για τον υπόθεση του Μεξικανού που μπερδεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Τι είναι αυτό που μάθαμε; Το ακριβές ποσό που έχει κοστίσει στον ποδοσφαιριστή και τους μάνατζέρς του, η πολύμηνη κόντρα με την Τίγκρες, η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Αναφερόμαστε στο …εξοδολόγιο (δικηγόροι, δικαστικά, ταξίδια, διαμονή-διαβίωση στην Ιταλία,"δωράκια") προκειμένου να μείνει ελεύθερος, το οποίο και ξεπερνάει τις 800.000 δολάρια! Μιλάμε για τρελό νούμερο…

Και φυσικά, σε αυτά τα έξοδα, προσθέστε και όσα πλήρωσε ο Πουλίδο για την οικογένειά του η οποία ήταν μαζί του, αφού φοβόταν τα αντίποινα στο Μεξικό, όπου τα πράγματα λόγω της διαμάχης με την πρώην ομάδα του ήταν ζόρικα.

Όλα αυτά τα χρήματα λοιπόν η λογική λέει ότι τα έχει καλύψει ο Κομπότης για να φέρει τον παίκτη στη Λιβαδειά. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν κάποιοι στην πιάτσα που λένε ότι όσο ...λαρτζ και να είναι ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού αυτά το ποσό δεν πληρώνεται από μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας που παλεύει για τη σωτηρία της…

sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ